Πώληση Βίλα, Tombolo, Πάντοβα, Ιταλία, via verdi, 5

Πώληση - Cod. 23645

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 765 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 3

Κοντά τις πιο όμορφες πόλεις του Βένετο, στην περιοχή του Veneto στην όμορφη βόρεια-κεντρική πεδιάδα, στην επαρχία της «υψηλής Πάντοβα, στην ήσυχη πόλη των υποστυλωμάτων, που βρίσκεται σε απόσταση 33 χιλιομέτρων. από την πρωτεύουσα της επαρχίας Padova (πόλη του Sant 'Antonio και Giotto-Scrovegni Chapel)? Σε απόσταση 31χλμ. Βιτσέντζα (πόλη του Andrea Palladio)? 19 χιλιόμετρα. Bassano del Grappa (πόλη του Jacopo Bassano)? 10 χιλιόμετρα. από Castelfranco Veneto (Πόλη του Giorgione)? 36 χιλιόμετρα από Τρεβίζο (πόλη του Tommaso da Modena)? έως 87 χλμ. από Βερόνα (η πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας)? έως 58 km. από την "Γαληνοτάτη" της Βενετίας?
πωλούν βίλα του γοήτρου.
Το «κτίριο στην προαναφερθείσα κοινή υποστυλωμάτων στην κεντρική περιοχή αποτελείται από:
- Αγροτεμάχειο σε μια κατοικημένη περιοχή περίπου επεκταθεί, 2490, τα καθαρά του δρόμου?
- Single-family κτίριο, χτισμένο σε δύο ορόφους συν υπόγειο, για τη στέγαση με συνημμένο γκαράζ και η συνάφεια χρήση σε εξωτερικούς χώρους στον κήπο του μεγέθους: ισόγειο τετραγωνικών μέτρων. Περίπου 340 ακαθάριστο τοιχοποιίας που αποτελείται από: είσοδος βεράντα είσοδο / κουζίνα / τραπεζαρία / βεράντα αρχαίες κολώνες / καθιστικό / σαλόνι με τζάκι / εσωτερική σκάλα που συνδέει / διπλό γκαράζ / μπάνιο / σιδερώστρα / μελέτη? πρώτο όροφο τετραγωνικών μέτρων. Περίπου 280 ακαθάριστο τοιχοποιίας που αποτελείται από: εσωτερική σκάλα που συνδέει / δωμάτιο διάδρομο / χρησιμότητας / υπνοδωμάτιο με μπάνιο / υπνοδωμάτιο και αίθουσα για στούντιο συν μπάνιο / μεγάλο κοινόχρηστο μπάνιο / ντουλάπα / δωμάτιο / μεγάλο master υπνοδωμάτιο? σοφίτα? υπόγειο τ.μ.. Περίπου 145 ακαθάριστο τοιχοποιίας που αποτελείται από: εσωτερική σκάλα που συνδέει / ταβέρνα με πρόσβαση στο τζάκι / σκάλα άμεση / υπόγειο / πλυντηρίων και μεταποίησης / κεντρική θέρμανση.
Το πάτωμα του πρώτου ορόφου έχει παρκέ "ελιά" σε ιδανικές συνθήκες,
το δάπεδο του ισογείου χρησιμοποιεί την "γαλλική χειροποιητη," επίσης σε άριστη κατάσταση. Όλες οι πόρτες είναι στερεά λουστραρισμένο ξύλο καλά διατηρημένα. Όμορφη σκάλα με κουπαστή λάκα. Όλες οι γωνίες των δωματίων στρογγυλεμένες.
Το σπίτι είναι κατοικήσιμο!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB