Πώληση Βίλα, ZERI, Massa Carrara, Ιταλία, PATIGNO DI ZERI- Via case sparse

Πώληση - Cod. 29194

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Ζέρη, στην τοποθεσία Patigno, Πωλείται ηλιόλουστο βίλα περιβάλλεται από έναν κήπο με πανοραμική θέα, κοντά στις πίστες του σκι και το Cinque Terre
Πωλείται στην Ιταλία, Τοσκάνη, Ζέρη - Patigno ().
VILLA ROBERTA (στα 750 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας) είναι μια ανεξάρτητη βίλα περιβάλλεται από καταπράσινους Τοσκάνης καταπράσινους λόφους κοντά στα υπέροχα βουνά των Απεννίνων. Η βίλα βρίσκεται σε έναν περιφραγμένο κήπο περίπου 2000 τετραγωνικών μέτρων (εντελώς κτίριο). Ο κλιματισμός δεν είναι απαραίτητο, χάρη στους μεγάλους τοίχους του σπιτιού είναι αρκετά δροσερό το καλοκαίρι. Υπάρχουν δύο εισόδους στο ισόγειο, μία στο μπροστινό και μία στο πίσω μέρος του σπιτιού, που σας επιτρέπει να περάσετε το χρόνο σας στο χειμερινό κήπο, χάρη στην παραθυροποιείται βεράντα, υπέροχο καθιστικό σας / ανάγνωση περιοχή. Στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, υπάρχει μια μεγάλη εξωτερική κουρτίνα που σας επιτρέπει να έχετε εξωτερικό χώρο τραπεζαρίας σας. Από το μέτωπο, το σπίτι είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο από το μεγάλο αυτόματη πόρτα του γκαράζ.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, με μια γωνιά τραπεζαρία, την κουζίνα από την οποία μπορείτε να φτάσετε στο χειμερινό κήπο, το υπέροχο παράθυρα βεράντα.
Στον ημιώροφο, υπάρχουν δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια μελέτη-δωμάτιο και ένα άλλο δωμάτιο με το όνομα "Το πιάνο" με βεράντα (που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως δίκλινα δωμάτια), και ένα μπάνιο με ντους.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο, ένα δωμάτιο πλυντηρίων, ένα βιωτή κουζίνα με τζάκι.
Μετά από λίγο τρία βήματα σκάλες, υπάρχει το υπόγειο από το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μεγάλο γκαράζ.
Επί του παρόντος, το υπόγειο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και ως κάβα
Οι δύο όροφοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά η μία από την άλλη και οι δύο έχουν ιδιωτική είσοδο.
Εκτός από το σπίτι, έξω από την βεράντα, υπάρχει χώρος μπάρμπεκιου.
Καταστήματα και άλλες ανέσεις μπορούν να βρεθούν μέσα σε 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι στην πλατεία της πόλης Patigno, όπου υπάρχουν ένα ξενοδοχείο, μια στάση λεωφορείου, δύο μπαρ, δύο εστιατόρια, όπου μπορείτε να φάτε την ιταλική πίτσα και ένα σούπερ μάρκετ πάρα πολύ.
Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο για να φτάσετε το χαρακτηριστικό μικρή πόλη της Coloretta, και είκοσι λεπτά για να φτάσετε στην μεσαιωνική πόλη της Pontremoli, όπου μπορείτε να βρείτε το σιδηροδρομικό σταθμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να φτάσετε εύκολα το Λιγουρίας χώρα σε μόλις 40 λεπτά.
Και αν προτιμάτε, μπορείτε να ταξιδέψετε στην La Spezia πόλη, που βρίσκεται στο Κόλπο των ποιητών », από τον αυτοκινητόδρομο από Pontremoli.
Η όμορφη ακτογραμμή του Cinque Terre είναι περίπου μία ώρα μακριά, και το αεροδρόμιο της Πίζας επίσης, με πολλές διεθνείς προορισμούς

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB