Πώληση Γκαρσονιέρα, Porlezza, Como, Ιταλία, Via Prati 50

Πώληση - Cod. 30879

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 45 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

"Residence Porto Letizia" βρίσκεται στη γραφική πόλη της Porlezza με ένα μικρό, ζεστό καφέ λεωφόρο και καταστήματα. Υπάρχουν πολλά μεγάλα σούπερ μάρκετ και το κέντρο κατά τη διάρκεια της υψηλής σεζόν μουσική και τις αγορές.
Λουγκάνο, Κόμο και το Μιλάνο είναι από Porlezza εύκολο να επιτευχθεί.

Porto Letizia είναι ένα όμορφο θέρετρο που βρίσκεται ακριβώς στη δυτική σημείο όχθη της λίμνης του Λουγκάνο, η οποία προσφέρει μια μαγευτική θέα στη λίμνη και τα βουνά στην Ελβετία.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο (3ος όροφος) ενός σπιτιού διαμέρισμα και έχει επιφάνεια 45m2 με μεγάλο μπαλκόνι και βρίσκεται ακριβώς πάνω στη λίμνη Λουγκάνο.

Το μοντέρνο επιπλωμένο διαμέρισμα περιλαμβάνει καθιστικό / υπνοδωμάτιο με τραπεζαρία, τραβήξτε 2 διθέσιο καναπέ-κρεβάτι και ένα μικρό υπνοδωμάτιο με κουκέτες. Το μπάνιο είναι πολυτελώς επιπλωμένα με τουαλέτα. νεροχύτη και ντους. Επιπλέον, το στούντιο είναι εξοπλισμένα με ραδιόφωνο, τηλεόραση, θέρμανση, κουζίνα με δύο καυστήρα επαγωγή πλάκα, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Από το μεγάλο μπαλκόνι προσφέρει εκπληκτική θέα στη λίμνη του Λουγκάνο, τα βουνά και το όμορφα διαμορφωμένο κήπο.

Στο θέρετρο είναι μια υποδοχή, μπαρ με βεράντα, εστιατόριο, διάφορα καταστήματα και ένα κατάστημα στο Internet. Υπάρχει μια πισίνα, μεγάλο κήπο και πολλές παιδικές χαρές. Στη λίμνη υπάρχει ένα beach club και ξαπλώστρες και μια αποβάθρα για σκάφη.
Porto Letizia είναι ένας παράδεισος για παιδιά και ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να κάνετε εκδρομές στις πολλές ωραίες φωτογραφίες στη λίμνη Λουγκάνο και λίγο πιο μακριά Κόμο.

Υπάρχει μια ολλανδική ένωση των ιδιοκτητών και μπορείτε να δημοσιεύσετε το διαμέρισμα στη μίσθωση και διαχείριση οργάνωσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB