Πώληση Γραφείο, Rende, Cosenza, Ιταλία, VIA BARTOLOMEO DIAZ,13

Πώληση - Cod. 26564

  • Τύπος: Γραφείο
  • Περιοχή: 4553 m²
  • Αριθμός δωματίων: 70
  • Όροφος: TERRA

Πωλείται βιομηχανικό κτίριο που βρίσκεται εντός της βιομηχανικής περιοχής της Rende (CS), με εύκολη πρόσβαση από τις γύρω αστικές περιοχές και την κοντινή έξοδο του αυτοκινητόδρομου του Salerno-Reggio Calabria, με επιφάνεια των τετραγωνικών μέτρων. 4553 ήδη χωριστεί σε τρία σώματα των γειτονικών εργοστασίων και την επικοινωνία μεταξύ των οποίων αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με γραφείο και αποθήκη περιβάλλοντα ως εξής:
Body Factory ΜΕΡΟΣ. 347, sub3 (Κατ. Α / 10):
- Γραφεία και υπηρεσίες ως εξής:
ΙΣΟΓΕΙΟ: για γραφεία με τουαλέτες, τα αρχεία και τις τεχνικές δωμάτια (CED, κλπ)?
ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: για γραφεία με τουαλέτες, τα αρχεία και τις τεχνικές δωμάτια?
συνολικής μικτής επιφάνειας: 1884 τ.μ., Τιμή: € 2,220,000.00?
Body Factory ΜΕΡΟΣ. 346 (κατ. Α / 7): Αποθήκη, συνολικού μεικτού εμβαδού: 1435 τ.μ., Τιμή: € 800.000,00?
Body Factory ΜΕΡΟΣ. 348, SUB.2 (Κατ. Α / 10): Γραφεία και υπηρεσίες ως εξής:
ΙΣΟΓΕΙΟ: για γραφεία με τουαλέτες?
ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ: για γραφεία με τουαλέτες?
συνολικής μικτής επιφάνειας: 1234 τ.μ., Τιμή: € 1,460,000.00?
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΑ:
ΜΕΡΟΣ. 349 πλήρως στρωμένος με υπαίθριο σύστημα φωτισμού και σύστημα δεξαμενών (40.000 λίτρα) της υπηρεσίας του συστήματος πυρόσβεσης, δύο ψυγεία θερμο ομάδες, μια γεννήτρια και δύο ηλεκτρικών υποσταθμών.
PART.498 (Cat.D / 1) - PART.499 (Cat.D / 1): ηλεκτρικών υποσταθμών σε ολόκληρο το κτιριακό συγκρότημα με εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης σε άριστη κατάσταση.
ΜΕΡΟΣ. 363 (Cat.C / 2): Τοπική αυτόκλειστο με ολόκληρο το κτιριακό συγκρότημα αντλιών παροχής υπηρεσιών και των δεξαμενών.
συνολική ακαθάριστη έκταση (συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων κτιρίων, χώρους εξοπλισμού και Δικαστηρίου ενδιαφέρον): 7200 τ.μ., Τιμή: € 4,480,000.00.
στεγασμένος χώρος κατασκευής: 3050 τμ, με δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον 1.200 τετραγωνικών μέτρων.
Το υπόστεγο βρίσκεται εντός της βιομηχανικής περιοχής της καθιστά μπορεί να υπερηφανεύεται για το υψηλό επίπεδο των οδικών συνδέσεων είναι εύκολα προσβάσιμο από γειτονικές αστικές περιοχές, αρχής γενομένης από την ίδια επαρχιακή πρωτεύουσα και την κοντινή έξοδο του αυτοκινητόδρομου Salerno-Reggio Calabria η οποία ενισχύει σημαντικά την ήδη αξιοζήλευτη εμπορική καταλύματα στην περιοχή. Περίπου 5 χλμ είναι και οι κύριες υπηρεσίες και πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υποδομές που συμβάλλουν
Για να επιτευχθεί ένας βαθμός αστικοποίησης πρέπει να θεωρείται πλήρης. Το ακίνητο, το οποίο είναι σε δύο επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω εσωτερικές σκάλες 4 είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα εξοπλισμού και ασφάλειας που απαιτούνται από τους κανονισμούς για την πρόληψη των πυρκαγιών, οι έξοδοι κινδύνου, τα φώτα έκτακτης ανάγκης, εργοστάσιο
Φωτιά με δεξαμενές αποθήκευσης νερού, μονάδα αντλίας, κλπ, σύστημα ανίχνευσης καπνού. Επιπλέον, το κτίριο είναι εξοπλισμένο με φυτικά καλοκαίρι κλιματισμό / χειμώνα με ενεργειακά αποδοτικές μηχανές με ενσωματωμένη ανάκτηση θερμότητας, με οπτικές ίνες, καλώδια και ηλεκτρικό σύστημα regolarmene συνέβη κάθε δύο χρόνια σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα Εκτός 462/2001 να είναι καλά τομή στην περιοχή των πλαισίων για το οποίο είναι επίσης αρκετά απλό διαχωρισμό των περιβαλλόντων. Είναι επίσης ένα σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης βίντεο ολόκληρης της περιοχής. Για το λόγο αυτό το ακίνητο είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμο ως διαθέτει όλες τις διοικητικές άδειες που απαιτούνται από το νόμο και είναι επίσης εξοπλισμένο με κινητούς τοίχους που την καθιστούν αρκετά προσαρμόσιμο και ευέλικτο, και κατάλληλο ανώτατο όριο για την προσαρμογή των φυτών σε τυχόν νέες απαιτήσεις

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB