Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Ρώμη, Ρώμη, Ιταλία, Via Carlo Emanuele I° n°47

Πώληση - Cod. 38860

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 186 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος:

Η ιδιωτική ιδιοκτησία πωλείται σε ένα ανακαινισμένο παλιό κτήριο, ακριβώς στη Via Carlo Emanuele I, δίπλα στη Via San Quintino, σε ένα κομψό, ιδιωτικό και ήσυχο περιβάλλον κοντά στη Villa Wolkonsky, στη Βασιλική του San Giovanni στο Laterano και στο Santa Croce στο Gerusalemme.
Το κτίριο στον 1ο όροφο, 186 τετραγωνικών μέτρων με οροφές 3,80 μ. διαχωρίζεται ως εξής: διπλή είσοδος, μεγάλο διάδρομο, διπλό σαλόνι, 5 υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, δύο μπάνια.
Οι δύο ανεξάρτητες εισόδους είναι το ισχυρό σημείο του αποκλειστικού κτιρίου, το οποίο επιτρέπει να χωριστεί σε δύο κατοικημένες μονάδες, χάρη στη μεγάλη επιφάνεια και την τριπλή έκθεση που απολαμβάνει, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη φωτεινότητα σε όλα τα περιβάλλοντα. Για ιδιαίτερες ανάγκες είναι δυνατόν να δημιουργηθούν περιβάλλοντα σοφίτας, δεδομένου του σημαντικού ύψους των οροφών.
Η ιδιαιτερότητα της κομψής ιδιοκτησίας είναι η στρατηγική θέση στην οποία βρίσκεται, που περιβάλλεται από πολιτιστικές και εμπορικές υπηρεσίες, κοντά στον σταθμό του μετρό San Giovanni και Manzoni και από τις υπηρεσίες ATAC, κοντά στο Κολοσσαίο και άλλα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στην πρωτεύουσα, τα πάντα αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση του ακινήτου με μελέτη κατοικίας / κατοικία για οικογένειες ή ως επένδυση για δραστηριότητες B & B. Ανεξάρτητη θέρμανση. Ενεργειακή κλάση "C".
(ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB