Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, GISSI, Chieti, Ιταλία, Via dello Stadio, 22

Πώληση - Cod. 35851

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Gissi, ένα μικρό χωριό σε λόφο στην επαρχία Chieti (ABRUZZO - ΙΤΑΛΙΑ).
Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος τόσο για οικογένειες όσο και για νέους και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν τον πραγματικό ιταλικό τρόπο ζωής: καλό φαγητό, φεστιβάλ χωριών, κοινωνικοί άνθρωποι, διασκέδαση αλλά και ήρεμα. Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι εξαιρετικές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και υπάρχει πλήρης απουσία ρύπανσης. Επιπλέον, το Γκίσι είναι μια χώρα πλούσια σε ιστορία και έχει το ιδιόμορφο χαρακτηριστικό ότι είναι η μόνη χώρα στην Ιταλία και σε ολόκληρη την Ευρώπη να είναι χτισμένη εξ ολοκλήρου σε ασβεστολιθικά πετρώματα: πρόσφατα, στην πραγματικότητα ανακάλυψαν σήραγγες σημαντικού αρχαιολογικού και σπηλαιολογικού ενδιαφέροντος που τη συνδέουν με άλλα γειτονικές χώρες.
Χάρη στη θέση του, το Γκύζη είναι το ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν τη θάλασσα και τα βουνά.
Από την μια πλευρά, στην πραγματικότητα, είναι δυνατόν να φτάσετε σε περίπου 20 "την ακτή της Αδριατικής, όπου υπάρχουν φυσικά καταφύγια (Punta Aderci), τα παραθαλάσσια θέρετρα (παράλια του trabocchi) και τις υπέροχες παραλίες που για την ποιότητα του νερού, την καθαριότητα και οι υπηρεσίες που προσφέρονται έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση "Bandiera Blu" (Vasto Marina, Punta Penna, le Morge). Σε εθισμό, από το λιμάνι του Vasto είναι δυνατόν να φτάσετε με οργανωμένα πορθμεία σε περίπου 50 "στα νησιά Τρεμίτι.
Από την άλλη πλευρά, είναι δυνατή η πρόσβαση σε περίπου 50 "στην ορεινή περιοχή των Αβενίνων όπου υπάρχουν εθνικά πάρκα (το εθνικό πάρκο Gran Sasso και το εθνικό πάρκο Majella), υπέροχες λίμνες (λίμνη Bomba, λίμνη Villetta Barrea, Scanno (Castel di Sangro, Pescasseroli) και τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα με εγκαταστάσεις σκι (Roccaraso, Passo Lanciano, Ovindoli, Pizzo Ferrato).
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου που αποτελείται από πέντε συνολικά διαμερίσματα, είναι πλήρως ανακαινισμένο, έχει επιφάνεια 116 τ.μ. και 30 τ.μ. μπαλκόνια και βεράντα και αποτελείται από:
- 3 υπνοδωμάτια.
- Είσοδος.
- Σαλόνι;
- Κουζίνα.
- Μπάνιο.
- ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΩΝ.
Επιπλέον, υπάρχει επίσης η δυνατότητα:
- Κατασκευάστηκε μια ταβέρνα.
- Αγοράστε ένα γκαράζ στο ισόγειο.
- Ανύψωση του κτιρίου και κατασκευή νέου δαπέδου.
Τιμή πώλησης 110.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB