Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Impruneta, Φλωρεντία, Ιταλία, upon request

Πώληση - Cod. 42188

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Πολυτελές διαμέρισμα με πανοραμική θέα προς πώληση στον πρώτο όροφο μιας ιστορικής ιταλικής βίλας του δέκατου έκτου αιώνα, που περιβάλλεται από τους καταπράσινους λόφους σε άμεση γειτνίαση με τη Φλωρεντία, σε μια αποκλειστική και περιζήτητη θέση, σε μικρή απόσταση από το χωριό Tavarnuzze, με τα διόδια τα περίπτερα της Certosa και ο αυτοκινητόδρομος προς τη Σιένα απέχουν 10 λεπτά.

Το ακίνητο, προσβάσιμο από μια τυπική φλωρεντινή αυλή μπιζού, αποτελείται από μια μεγάλη φωτεινή είσοδο, πλυσταριό/βεστιάριο, μεγάλη κουζίνα, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, μεγαλοπρεπές μεγάλο σαλόνι με πανίσχυρη ξύλινη οροφή, συνολικής επιφάνειας 210 τετραγωνικών μέτρων. Δάπεδο από πολύτιμο ανοιχτόχρωμο ξύλο και πλακάκι cotto.

Εξαιρετική έκθεση, τέσσερις διαφορετικές εσωτερικές και εξωτερικές όψεις, δύο μικρά υπέροχα μπαλκόνια με θέα σε έναν μοναδικό ιστορικό κήπο ιταλικού στιλ.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με θέση στάθμευσης και έναν καταπράσινο υπαίθριο χώρο απέναντι από το κτίριο, ο οποίος μπορεί να γίνει ένας πολύ ευχάριστος μικρός κήπος εάν συντηρηθεί καλά.
Κελάρι και επιπλέον εσωτερικός χώρος στάθμευσης κατόπιν αιτήματος.

Πολύ ήσυχη, ήσυχη τοποθεσία, κοντά σε όλες τις υπηρεσίες. Το ακίνητο, για τη στρατηγική και ασφαλή του θέση, είναι κατάλληλο για συχνούς ταξιδιώτες, οικογενειακή κατοικία, καθώς και για αντιπροσωπευτική έδρα ή επαγγελματική εταιρεία.

Δωρεάν άμεσα
Μεγάλες δυνατότητες
Τιμή 480000

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB