Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Montefranco, Terni, Ιταλία, LOCALITA FORCELLA

Πώληση - Cod. 37113

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΣΤΕΡ

Πρόκειται για ένα νεόκτιστο συγκρότημα κατοικιών που χτίστηκε σε έναν αρχαίο οικισμό 500 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, κοντά στο χαρακτηριστικό μεσαιωνικό χωριό Montefranco, που βρίσκεται μεταξύ Terni και Spoleto, στην όμορφη περιοχή της Ούμπριας που ονομάζεται "Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ" ακριβώς στην Valnerina.
Το "La Collina delle ginestre" χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική θέα της κοιλάδας του ποταμού Nera και απολαμβάνει ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα σε κάθε εποχή.

ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

Η Valnerina είναι μια παρθένα γη γεμάτη από αρχαία χωριά και μέρη ιδιαίτερου ιστορικού, καλλιτεχνικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η Norcia, μια πόλη που είναι παγκοσμίως γνωστή για το σαλάμι και την πατρίδα της βραβευμένης «μαύρης τρούφας», τον κόσμο.
Η μικρή πόλη Cascia είναι ο προορισμός ενός σημαντικού θρησκευτικού τουρισμού, που ήταν η γενέτειρα της Αγίας Ρίτας, που τιμήθηκε από όλη τη χριστιανοσύνη. Πάντα στην άνω περιοχή Valnerina, το οροπέδιο του Castelluccio, με τα πεδία που καλύπτονται με πολύχρωμα λουλούδια κατά την περίοδο του θεαματικού "Flowery", είναι το ιδανικό περιβάλλον για αλεξίσφαιρα που συγκλίνουν εδώ από όλη την Ευρώπη. Η μικρή και γραφική λίμνη Piediluco είναι ένα στολίδι στο πράσινο, αλλά και ένα διάσημο κωπηλατικό κέντρο.
Το κοντινό "Cascata delle Marmore", το υψηλότερο στην Ευρώπη, είναι ένα μνημείο της δύναμης της φύσης και της εφευρετικότητας του ανθρώπου που το δημιούργησε τον 3ο αιώνα π.Χ ..

ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

Παρά το γεγονός ότι οι απαλοί λόφοι της Ούμπριας είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του τοπίου, η περιοχή συνδέεται καλά με την ακτή της Αδριατικής και της Τυρρηνίας, πρακτικά ισότιμη και γρήγορα προσβάσιμη μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Δεδομένης της κεντρικής του θέσης, λίγα χιλιόμετρα από το "λόφο του Ginestre", μπορείτε να επισκεφθείτε τις πιο όμορφες πόλεις της τέχνης Umbrian, της Τοσκάνης και της ίδιας της Ρώμης.

Spoleto, σε όλο τον κόσμο για το "Φεστιβάλ των Δύο Κόσμων", είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία και πλούσια σε καλλιτεχνικές ομορφιές, προσβάσιμη σε μόλις 20 λεπτά.
Η Todi, μια μεσαιωνική πόλη, γνωστή για την "έκθεση αντίκες" της, έχει καταμετρηθεί στα πιο καταφύγια κέντρα της Ιταλίας και μπορεί να φτάσει σε 30 λεπτά.
Το Orvieto, μια αρχαία πόλη Ετρουσκάνης, τότε το παπικό κάθισμα είναι παγκοσμίως γνωστό για τον απίστευτο Duomo του και μπορεί να φτάσει σε 50 λεπτά.

Η Ασίζη, μια θαυμάσια μεσαιωνική πόλη, το σπίτι του Αγίου Φραγκίσκου, πλούσια σε έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων τοιχογραφιών του Giotto, είναι προσβάσιμη σε μόλις 40 λεπτά.

Η Περούτζια, η πιο σημαντική πόλη της Ούμπριας, πλούσια σε καλλιτεχνικές ομορφιές, είναι γνωστή από το Μεσαίωνα για το πανεπιστήμιο της και μπορεί να φτάσει σε 50 λεπτά.

Η Ρώμη, "η πρωτεύουσα", έφτασε σε 70 λεπτά.
Η Φλωρεντία μπορεί να φτάσει σε 2 ώρες και μισή.


Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Το "La collina delle ginestre" βρίσκεται στην άκρη ενός ξύλου, μέσα σε ένα αιωνόβιο ελαιώνα 2 στρεμμάτων, πλήρως περιφραγμένο. Η δομή, αν και μια ενιαία μονάδα, χωρίζεται σε 2 διαμερίσματα των 80 τετραγωνικών μέτρων και ένα στούντιο περίπου 30 τετραγωνικών μέτρων. Στο ισόγειο, ένα μεγάλο σαλόνι με φούρνο, τζάκι, κουζίνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρεσεψιόν, ένα κοινό δωμάτιο ή να συνδεθεί με το επόμενο διαμέρισμα, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο με μεγάλο ντους, βεράντα για σαλόνι σε εξωτερικούς χώρους. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα φωτεινό διαμέρισμα που αποτελείται από καθιστικό με όμορφη σκιασμένη βεράντα, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα με τζάκι, μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ.
Ακόμα στον πρώτο όροφο, το στούντιο με τζάκι, μικρή κουζίνα, μπάνιο με ντουζιέρα, μεγάλη πανοραμική βεράντα συμπληρώνει τα καταλύματα. Είναι επιπλωμένα σύμφωνα με την ιταλική γεύση, με λειτουργικό, αλλά πάντα εκλεπτυσμένο τρόπο.
Η πισίνα 5μ x 10μ με ένα μεγάλο σολάριουμ, μέσα στο πράσινο των ελαιόδεντρων, εξασφαλίζει ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης σε ένα ασύγκριτο τοπίο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB