Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Imperia, Imperia, Ιταλία, Porto Maurizio

Πώληση - Cod. 31436

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2 and 3
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Αυτό το πολυτελές διώροφο διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα όμορφο Porto Maurizio. Αυτή η εξαιρετική κατοικία έχει ανακαινιστεί και επιπλωθεί στο υψηλότερο επίπεδο διατηρώντας και ενισχύοντας τον αρχικό ιστορικό χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά που διατηρούνται μέσα σε όλα τα τυπικά στοιχεία της αρχοντικής κατοικίας: δάπεδα από τεραζώνα, εξαίσια τείχη της Δαμασκού, ιστορικά ξύλινα παράθυρα, Εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

Αυτή η πολυτελής κατοικία προσφέρει: 3 υπνοδωμάτια στον 2ο όροφο με εκπληκτικό σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, 2 τουαλέτες και μια μικρή βιβλιοθήκη. Ο 3ος όροφος διαθέτει: 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, μικρή κουζίνα, ξεχωριστό σαλόνι και δεύτερη ξεχωριστή είσοδο του δρόμου.
Η κύρια ιδιοκτησία βρίσκεται στον 2ο όροφο και είναι προσβάσιμη μέσω μιας υπέροχης εισόδου στο ισόγειο με χαμηλές σκάλες προς τα πάνω στο διαμέρισμα. Εναλλακτικά υπάρχει μια δεύτερη είσοδος διαθέσιμη στον 3ο όροφο που έχει μια όμορφη τετράγωνη αυλή και εγγυάται την ιδιωτικότητα για ενοικιαστές που ζουν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου.

Η κατοικία απέχει μόνο μερικά μέτρα από την παραλία και 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Monte Carlo. Το τοπικό Porto Maurizio Marina προσφέρει μία από τις καλύτερες εγκαταστάσεις αγκυροβολίας στην περιοχή, γεγονός που καθιστά την κατοικία τέλεια για όσους απολαμβάνουν ιστιοπλοΐα. Η μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους έως 90 μέτρων.

Προαιρετικά, όμορφη μαύρη Mercedes είναι επίσης διαθέσιμη για να αγοράσει με αυτή την κατοικία. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε να απαντήσετε στο WhatsApp ή το Viber στο τηλέφωνο 0061468451112 ή στο email a.petrosi@ymail.com

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB