Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Rapallo, Γένοβα, Ιταλία, Via Passo dietro il Coro, 9 B, San Pietro di Novella, Rapallo GE

Πώληση - Cod. 40260

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 257 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: terra

ΛΙΓΟΥΡΙΑ - Διαμέρισμα προς πώληση, κομψό και κατοικημένο, με μεγάλο κήπο και βεράντα, στο Rapallo, San Pietro di Novella.

Το ακίνητο βρίσκεται στην υπέροχη περιοχή Rapallo, San Pietro di Novella, από όπου είναι πολύ βολικό να φτάσετε στο κέντρο και τη θάλασσα του Rapallo (2,4 χλμ.) Και σε όλα τα καταστήματα με στάση λεωφορείου κάτω από το σπίτι. Νοσοκομείο, εκκλησία, γήπεδο τένις κοινότητας και γκολφ σε κοντινή απόσταση.
Η έξοδος του αυτοκινητόδρομου απέχει 1,5 χλμ. Και δεν είναι ορατή ή ορατή επειδή βρίσκεται σε άλλη μακρινή κοιλάδα.
Η θέση είναι αξιοζήλευτη επειδή περιβάλλεται από πράσινο, σε μια ήσυχη περιοχή και έχει μια εκπληκτική θέα στους μαλακούς, καταπράσινους λόφους της Λιγουρίας μπροστά.
Προσφέρουμε την πώληση ενός όμορφου ανεξάρτητου διαμερίσματος, με μεγάλη φωτεινότητα σε όλο το σπίτι και ηλιόλουστο τόσο βόρεια όσο και νότια, ως εξής:

- Διαμέρισμα 116 τμ με ευρύχωρη είσοδο, διπλό σαλόνι, κουζίνα με άμεση πρόσβαση στον κήπο εισόδου, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια με παρκέ και με διπλή περίμετρο πλήρωσης στους τοίχους για ηχομόνωση, δύο μπάνια, ντουλάπα. Το διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη πόρτα, ξύλινα παράθυρα και κουφώματα, διπλά τζάμια, καθώς και σιδερένια κουφώματα και πύλες με κλειδαριές κατά της εισβολής. Κουνουπιέρες. Αυτόνομη θέρμανση. Μονό καπνοδόχο τοποθετημένο στο σαλόνι για πιθανή εγκατάσταση τζάκι. Σύστημα συναγερμού.

- Ιδιωτικός κήπος συνολικής έκτασης 101 τετραγωνικών μέτρων χωρισμένος σε δύο τμήματα:
α) Το πρώτο με είσοδο στο διαμέρισμα μέσω ενός δρόμου ·
β) το δεύτερο προσβάσιμο από το σαλόνι μέσω μιας μεγάλης βεράντας, πολύ ηλιόλουστη και ζωντανή όλη την ημέρα, με δάπεδο από τερακότα. Έχουμε οπωροφόρα δέντρα (λεμόνια, βερίκοκα, κινεζικά μανταρίνια και γεύσεις) και γιασεμί παντού.

- Μεγάλο κιβώτιο τοιχοποιίας, 40 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται μέσα στη συγκυριαρχία, συμπεριλαμβανομένων φωτός και ηλεκτρικού συστήματος, σύστημα νερού για σύνδεση πλυντηρίου, νεροχύτης, προετοιμασία για ντους, ράφια περιμετρίας και αποσβεστήρα σε άριστη κατάσταση και νέα κλειδαριά.

Η τοποθεσία του καταλύματος υπενθυμίζει τις αξιοζήλευτες οικολογικές τιμές για την ποιότητα ζωής και για τον καθαρό αέρα που εγγυώνται το πράσινο και τα αρώματα λουλουδιών γύρω από το διαμέρισμα, καθώς και αυτό που προέρχεται από ολόκληρη την λοφώδη περιοχή με θέα στην κοιλάδα του San Pietro με το εντυπωσιακό πανόραμα και το οποίο είναι ευρέως ευχάριστο από τη βεράντα. Η ηρεμία και η χαλάρωση είναι εγγυημένα και κατάλληλα για κάθε τύπο ανάγκης και οικογενειακής σύνθεσης χωρίς αποκλεισμό ηλικίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB