Πώληση Δυάρι, Jesolo, Βενετία, Ιταλία, via dei mille 79 Lido Ovest

Πώληση - Cod. 38058

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 48 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Πώληση από Ιδιωτικό - Jesolo Lido West, στη via dei Mille n. 79, πουλάω ένα διαμέρισμα δύο δωματίων εκτεθειμένο στον ήλιο (που δεν βλέπει προς το δρόμο), το οποίο είναι μέρος ενός κτιρίου εξοπλισμένου με ένα ανελκυστήρα που διατηρείται σε καλή κατάσταση και συντήρηση, αποτελούμενο από λίγες μονάδες με μέτρια τέλη condo, που βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή στην πεζοδρομημένη περιοχή το βράδυ.
Το διαμέρισμα, mq. Περίπου 48, βρίσκεται στον δεύτερο από τους πέντε ορόφους, με ανελκυστήρα, εκτεθειμένη στη θάλασσα και τον ήλιο (σαλόνι - υπνοδωμάτιο) και μερικά βήματα από μια από τις πιο γνωστές παραλίες στην Ιταλία.
Το διαμέρισμα των δύο δωματίων έχει καλό μέγεθος, βελτιστοποιημένο, η διανομή των χώρων έχει ως εξής: η είσοδος διαθέτει ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι με κουζίνα, όπου μέσω ενός γαλλικού παραθύρου μπαίνουμε στο βίλα που είναι διαθέσιμο και από την κύρια κρεβατοκάμαρα.
Η συνέχιση της απεμπλοκής μας οδηγεί στον χώρο ύπνου που διαθέτει ένα άνετο μπάνιο με ντους και ένα μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο, που φωτίζεται από το παράθυρο της πόρτας από το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μπαλκόνι.
Το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ συγκυριαρχίας, ιδιωτική παραλία συγκυριαρχία πολύ κοντά στην καθορισμένη παραλία που περιλαμβάνεται στα έξοδα συγκυριαρχία (€ 75 / μήνα).
Η συγκεκριμένη τοποθεσία ακίνητων περιουσιών, είναι βολικό για όλες τις μεγάλες υπηρεσίες και σημεία ενδιαφέροντος, η κοντινή παραλία, τα καταστήματα και η νυχτερινή ζωή βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια,
χωρίς να παραιτηθεί από την ηρεμία της νύχτας.
Το διαμέρισμα, αν και άμεσα χρησιμοποιήσιμο, θα μπορούσε να προσαρμοστεί στο χώρο του σπιτιού / κουζίνας με ορισμένες παρεμβάσεις για να το φέρει στο σύγχρονο βιοτικό επίπεδο, θεωρώντας ότι οι χώροι είναι κατάλληλοι για μια αναδιάρθρωση (ελάχιστες συνεισφορές ανακαίνισης 50%), σύγχρονο αποτύπωμα.

Για το ακίνητο, με τα εξαρτήματά του, το αίτημα είναι 130.000 Ευρώ, διαπραγματεύσιμο.
Εξαιρετική τιμή / τ.μ. και για κάθε εισόδημα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB