Πώληση Δυάρι, Mantova, Mantova, Ιταλία, Vicolo Freddo 10

Πώληση - Cod. 37338

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 72 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Πωλείται κομψό και φωτεινό διαμέρισμα 72τμ πλήρως ανακαινισμένο, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Μάντοας, σε έναν κλειστό δρόμο του ιστορικού κέντρου της πόλης, μόνο κατοικημένο πέρασμα.
Αυτό είναι ένα τμήμα μιας διώροφης κατοικίας στη Μάντοα με ανεξάρτητη είσοδο. Το σπίτι αποτελείται από το ισόγειο με μια ευρύχωρη είσοδο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο για ποδήλατα και μοτοσικλέτες. Κατά μήκος της σκάλας φτάνετε στον δεύτερο όροφο που αποτελείται από ένα φωτεινό σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και δύο γαλλικά παράθυρα με μπαλκόνια, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντουζιέρα και γωνιά πλυντηρίου.
Σημαντική σημασία της σοφίτας.
Το ακίνητο με κλιμακοστάσιο χωρίς τέλη συγκυριαρχία, έχει δύο μπαλκόνια με θέα στο δρόμο και την πόλη, θερμο-αυτόνομο, κλιματιζόμενο και κομψά επιπλωμένο.
Υπέροχη διακόσμηση με πέτρινο και κρυσταλλικό τραπέζι στο κάλυμμα του Franco Maria Ricci, λαμπτήρες Artemide, πολυκουζινάκι Maistri, έπιπλα από τις αρχές του 20ου αιώνα που ανακαινίστηκαν στο στυλ Decò, έθιμο ντουλάπα, νέες πόρτες και παράθυρα.
E 'εξοπλισμένη με ανεξάρτητη είσοδο με θωρακισμένη πόρτα με ντουλάπα και χώρο ιδανικός για ποδήλατα, μοτοσικλέτες, σκάλες εισόδου με φωτεινή γυάλινη οροφή, δάπεδα από πλακάκια πορσελάνης.
Το διαμέρισμα είναι μια εξαιρετική επένδυση ειδικά για βραχυπρόθεσμα ενοίκια τόσο για τουρισμό όσο και για επαγγελματίες σε μια πόλη γνωστή για την ιταλική αναγέννηση με μεγάλη υποστήριξη για την τέχνη και τον πολιτισμό του Gonzagas και αναγνωρισμένη ως παγκόσμια κληρονομιά Unesco.
Ακριβώς λόγω της ιστορίας της ως πόλης τέχνης σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, που περιβάλλεται από τρεις λίμνες με κάστρο παραμένει μια σίγουρη έλξη για τον τουρισμό και εξακολουθεί να είναι μια προσιτή επένδυση με βέβαιες δυνατότητες ανάπτυξης, επίσης για την διάθεση και την ισχυρή διάσταση της αισθητικής διάστασης της πόλης.
Η λύση αυτή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χάρη στην προνομιούχα θέση της, τη δυνατότητα ενοικίασης ακόμη και για μικρά ενοίκια λόγω της έλλειψης δαπανών συγκυριαρχία
Διευκρινίζεται ότι η τιμή περιλαμβάνει επίσης το κόστος ολοκλήρωσης για εσωτερική διακόσμηση και διακόσμηση, με τη συμβολή του παρόντος ως εσωτερικού στιλίστα και την εξωτερική ζωγραφική του κτιρίου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB