Πώληση Δυάρι, Mascali, Κατάνια, Ιταλία, VIA UGO LA MALFA 10A

Πώληση - Cod. 29763

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο ascensorato, σε μια μαγευτική διαμονή. Αποτελείται από ένα μεγάλο μπαλκόνι + πάρκινγκ θέση + 2 θέσεις εκ των οποίων: κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο + Anti-κλοπής και πόρτα ασφαλείας. Ενεργειακή Κλάση Γ Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Mascali στην αναφερόμενη περιοχή, ζυγίζουν μεταξύ της Κατάνια και της Taormina και μόλις 400 μέτρα από την παραλία με βότσαλα που απλώνεται αμείλικτα 5 χλμ μέχρι Taormina. Βρίσκεται στους πρόποδες πιο κοντά προς την κορυφή της Αίτνας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια κομψή και καταπράσινη περιοχή Residence.La παρέχεται από τις επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις κολύμβησης, δωρεάν παραλίες. Λίγα χιλιόμετρα από την Ταορμίνα, Κατάνια και το ηφαίστειο Αίτνα. Και «είναι δυνατόν να νοικιάσετε αυτοκίνητα, βάρκα, πεζοπορία. Υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάρει γύρω από την περιοχή: αστικό λεωφορείο, ταξί, τρένο.
Και «είναι δυνατόν να περάσουν μια μέρα στο μεγαλύτερο πάρκο νερού στη Σικελία," Etnaland »με πολλά ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Στην περιοχή υπάρχουν μουσεία, μεσαιωνικά κάστρα, πολλά σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος και πολλά εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό και διάφορα κέντρα commerciali.Catania είναι η μεγαλύτερη πόλη, γνωστή σε όλο τον κόσμο για την μπαρόκ αρχιτεκτονική και τελειώματα του, και πλακοστρώσεις πέτρα λάβα.
Δυνατότητα να αγοράσει μέσω του τύπου ενοικίαση με εξαγορά, € 20.000 για συμβιβασμό και την ικανότητα να αγοράσει μέσα σε τρία χρόνια, όπως απαιτείται από το νόμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB