Πώληση Κτήριο , Carpi, Modena, Ιταλία, Corso Fanti

Πώληση - Cod. 38358

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 2500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: 0

Αριστοκρατικό ιστορικό παλάτι, γνωστό ως Palazzo Bonasi-Gandolfi και βρίσκεται στον πιο σημαντικό δρόμο της Carpi, μια μικρή πόλη της Modena.
Το ακίνητο, που χτίστηκε το 1785 ως ευγενή κατοικία, φιλοξένησε τις πιο διάσημες οικογένειες της εποχής. Για παράδειγμα, πάρτε καταγεγραμμένα επώνυμα ονόματα όπως ο Vittorio Emanuele I di Savoia και ο Francesco V Ferdinando Geminiano d'Asburgo-Este.
Το παλάτι, το οποίο είναι πλέον πλήρως ανακαινισμένο, μετά από πολλά χρόνια δομικής ενοποίησης και διεξοδικών έργων αποκατάστασης, έχει μια υπέροχη εκτεθειμένη πρόσοψη από πέτρα και καλύπτει έκταση περίπου 2500 τετραγωνικών μέτρων. Στο πίσω μέρος αναπτύσσεται μια μεγάλη αυλή στρωμένη με βότσαλα του ποταμού που ρέει σε έναν υπέροχο και άνετο κήπο διακοσμημένο με διάφορα είδη δέντρων.
Το κτίριο είναι αρθρωμένο σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο βρίσκεται ο κεντρικός διάδρομος, κεκλιμένος και τοιχογραφημένος, που οδηγεί στην εσωτερική αυλή και στα πατώματα, η πρόσβαση των οποίων επιτρέπεται από μια πολυτελή πέτρινη και μαρμάρινη σκάλα.
Στους επάνω ορόφους, ευγενή πατώματα, θα βρείτε υπέροχα διακοσμημένα με νωπογραφίες και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με διακοσμητικά μοτίβα και δάπεδα καρυδιάς σε στιλ Βερσαλλιών, με 15 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια.
Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές και εργοστασιακές λύσεις: στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ένας ανελκυστήρας.
Το κτίριο προσφέρεται για πολλαπλές χρήσεις: από πολυτελή κατοικία, μέχρι κομψό εστιατόριο, πολυτελές ξενοδοχείο ή ως χώρο για εκθέσεις όλων των τύπων και επιπέδων και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για διάφορες χρήσεις σε συνδυασμό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB