Πώληση Κτήριο , Priverno, Latina, Ιταλία, Via Pagani, 19

Πώληση - Cod. 41343

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: +5
  • Όροφος: 1-2

Για πωλήσεις, Ιστορικό κτίριο στην παλιά πόλη του Priverno, κοντά στο Αβαείο της Fossanova, ένα από τα σημαντικότερα γοτθικά-κιστερκιανά μοναστήρια στην Ιταλία, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης και λιγότερο από 30 λεπτά από τη ριβιέρα του Οδυσσέα (San Felice Circeo, Sabaudia , Terracina, Sperlonga).
Το ακίνητο βρίσκεται σε τρεις ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια περίπου 350 τετραγωνικών μέτρων, με δύο διαμερίσματα αντίστοιχα στον πρώτο και δεύτερο όροφο, το καθένα με έκταση περίπου 100τμ, με άμεσες και ανεξάρτητες εισόδους από το δρόμο.
Το ισόγειο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και διαθέτει υψηλές καμάρες με θόλους σε πέτρες (που χρησιμοποιούνται σήμερα ως κελάρια και αποθήκες). Επιπλέον, στον ίδιο όροφο, υπάρχει μια χαρακτηριστική δεξαμενή που βρίσκεται στην εσωτερική αυλή και ένας απρόσμενος κήπος περίπου 50 τμ.
Υπάρχει επίσης ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως επαγγελματικό στούντιο με ιατρικό γραφείο, μπάνιο και αίθουσα αναμονής με άμεση και ανεξάρτητη είσοδο από το δρόμο.
Το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με σαλόνι σε άλλο δωμάτιο, κουζίνα με τζάκι, μπάνιο με ντους, δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, δύο μπαλκόνια.
Το διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο με ντους, δύο υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και μια πανοραμική βεράντα περίπου 25τμ.
Όλο το κτίριο συνδέεται με μια κομψή εσωτερική σκάλα από γρανίτη, με σφυρήλατο σίδερο και ξύλινες κουπαστές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB