Πώληση Μονοκατοικία, Abetone, Prato, Ιταλία, Via del Tedesco, 6

Πώληση - Cod. 38725

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 91 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: Terra

Το "Chalet Charlotte" κατέχει δεσπόζουσα θέση στην κοιλάδα Abetone, λίγα μέτρα από την πλαγιά "Selletta" (50μ.) Και σε απόσταση αναπνοής από τις ανέσεις της πόλης.
Το τυπικό σχήμα της κεκλιμένης οροφής, με καναδικό αρχιτεκτονικό στυλ, καθιστά το σαλέ μοναδικό. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το ξύλο Douglas τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, έχει μια πρόσοψη σε εξαιρετική έκθεση με μια υπέροχη υπαίθρια περιοχή χαλάρωσης περίπου 36 τετραγωνικών μέτρων, που περιγράφεται γύρω από την περίμετρο από μια χαλύβδινη και ξύλινη δομή που μπορεί να μετατραπεί σε ένα προαιρετικό χώρο στάθμευσης του αριθ. 2 αυτοκίνητα.
Πλήρως και με ακρίβεια επιπλωμένο με λειτουργικά επί παραγγελία έπιπλα, είναι διατεταγμένο σε δύο επίπεδα.
Από μια τυπική είσοδο βουνών, όπου αφήνετε σκι και μπότες, κοιτάζουμε έξω σε ένα μεγάλο και άνετο καθιστικό με τζάκι με ξύλα εξοπλισμένο με κάθε άνεση.
Στον ίδιο όροφο υπάρχει μια πολύχρωμη και φωτεινή κουζίνα όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό και που οδηγεί απευθείας σε μια μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα σε ολόκληρη την περιοχή του "Ovovia" και ένα ξύλινο σπίτι για την αποθήκευση εξοπλισμού.
Δίπλα στην κουζίνα, ένα όμορφο μπάνιο με ωραία τελειώματα, με άνετο ντους και μεγάλο παράθυρο που αντιμετωπίζει εξ ολοκλήρου τα 3 κομμάτια του "Ζήνωνα".
Ανεβαίνοντας τις σκάλες βρίσκουμε τα δύο υπνοδωμάτια, ένα διπλό και ένα για τα αγόρια, με ταπετσαρίες με τυπικά υφάσματα και ευρύχωρα περιμετρικά ντουλάπια κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ξύλο.
Επιπλέον, για όλη την περίμετρο του σπιτιού, υπάρχει μια σοφίτα που θα χρησιμοποιηθεί ως δυνητικό στούντιο.
Η θέρμανση του κτιρίου είναι το μεθάνιο με ζεστό αέρα από την ελάχιστη κατανάλωση.
Το αυθεντικό "Chalet Charlotte" έχει θέα σε έναν ιδιωτικό δρόμο που περιβάλλεται από ένα μαγευτικό δάσος, έναν ιδανικό περίπατο για όλες τις εποχές και επίσης να φτάσει στις πιο όμορφες καλύβες σε ολόκληρη την περιοχή.
Η εκπληκτική τοποθεσία δίνει την υπέροχη δυνατότητα να ξεκινήσετε απευθείας από το σπίτι με σκι, κάνοντας την ιδιοκτησία μια εξαιρετική επένδυση, έναν τέλειο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB