Πώληση Μονοκατοικία, Città della Pieve, Περούτζια, Ιταλία, voc san bartolomeo 24, ponticelli

Πώληση - Cod. 23325

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 435 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2

Αυτή η τυπική αγροικία 435m2 της Τοσκάνης βρίσκεται στην κορυφή ενός δασώδους λόφου με θέα 360 μοιρών σε όλη την κοιλάδα έως την Cetona, την Τοσκάνη στη Δύση και τη Citta della Pieve, την Ούμπρια προς την Ανατολή. Παρόλο που βρίσκεται στην ύπαιθρο, οι παροχές, τα καταστήματα, οι τράπεζες, οι χημικοί πρόσβαση στην κεντρική σιδηροδρομική γραμμή και οι συνδέσεις Α1 (αυτοκινητόδρομος του ήλιου) απέχουν μόλις δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.
Το παλαιότερο τμήμα του κτηρίου χτίστηκε τον 18ο αιώνα και διαδοχικές αναβαθμίσεις που συνεχίστηκαν στον 20ο αιώνα όταν ανακαινίστηκε ως "agritourismo" bed & breakfast και αυτόνομο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με εσωτερική σκάλα και εξωτερική ξεχωριστή είσοδο με 8 υπνοδωμάτια και 8 ντους, 2 κουζίνες, τεράστιοι χώροι καθιστικού / τραπεζαρίας, 2 εξωτερικοί χώροι φαγητού, κιόσκι, πισίνα 10 x 5 μέτρων και χώρος στάθμευσης για 6 ή περισσότερα οχήματα. Τώρα είναι ένα μεγάλο άνετο οικογενειακό σπίτι, που καλύπτει και τους δύο ορόφους, στο κέντρο ενός κήπου με ελιές και οπωρώνες με φρούτα που είναι εύκολο να διατηρηθεί και διασφαλίζει την ιδιωτικότητα του καταλύματος.
Η κοινότητα «Abilita», ηλεκτρικές, υπόγειες δεξαμενές αερίου και πιστοποιητικά δικτύου, (καθώς έχει εγκατασταθεί σωστά / συντηρηθεί σωστά) και υπάρχει καλό ADSL στο χώρο του ξενοδοχείου. Υπάρχει η πιθανότητα, πρέπει να αναζητηθούν άδειες, για να οικοδομήσουμε μια εξάρτηση 90 τ.μ. μέσα στους χώρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κατοικίες ιδιοκτητών και το μεγάλο σπίτι που νοικιάζεται ή ως κατάλυμα για ένα μέλος της οικογένειας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB