Πώληση Μονοκατοικία, Codigoro, Ferrara, Ιταλία, Loc. Vittoria, 28

Πώληση - Cod. 39427

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Εξοχική κατοικία μόλις 20 λεπτά από τις παραλίες του Lido di Volano / Comacchio, σε μια ήσυχη περιοχή και κοντά σε όλες τις υπηρεσίες σε 2 ορόφους συνολικού εμβαδού 110 τετραγωνικών μέτρων. καθαρό.

Ισόγειο, καθιστικό: είσοδος, βοηθητικό δωμάτιο, μπάνιο με ντουζιέρα, παράθυρο, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα με κουζίνα και πλήρεις συσκευές.

Πρώτος όροφος, υπνοδωμάτιο: 2 επιπλωμένα δίκλινα υπνοδωμάτια, μελέτη (πολύ φωτεινό μέχρι το ηλιοβασίλεμα), βοηθητικό δωμάτιο (που έχει προετοιμαστεί για ένα δεύτερο μπάνιο καθώς έχει ήδη πρόσθετη φόρτωση και εκφόρτωση) στο οποίο στεγάζεται το πλυντήριο και ο καταψύκτης.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρο με κουνουπιέρικο και πάτωμα από πορσελάνη από κεραμοσκεπή, το οποίο διαρκεί μια ζωή, πρακτικά άφθαρτο, καθαρίζει γρήγορα και αβίαστα. Στην κουζίνα υπάρχει ένα γαλλικό παράθυρο που ανοίγει στην αυλή των περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων. όπου είναι δυνατή η απόκτηση χώρων στάθμευσης, λαχανόκηπος, μικρές καλλιέργειες, λαμβάνοντας επίσης υπόψη την ύπαρξη αρδευτικού καναλιού. Στην αυλή υπάρχουν ακόμα 3 βρύσες και ένα εργαλείο. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο φυτά λωτός και άλλα μικρά φυτά.

Από την πλευρά του δρόμου, ένα χοντρό αντιστάθμισμα διαχωρίζεται από αυτό και εγγυάται μέγιστη ιδιωτικότητα. Υπάρχει επίσης αποθηκευτικός χώρος / γκαράζ, προσβάσιμος από το δρόμο αλλά με ξεχωριστή πύλη.

Όλα διαθέτουν έπιπλα με 2 μεγάλες ντουλάπες και κρεβάτια με ξύλινες σχάρες.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη ηρεμία, την κυκλοφορία, τους δυνατούς θορύβους, τους δυσάρεστους γείτονες. Το πρωί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό στην κουζίνα με ένα ανοιχτό γαλλικό παράθυρο και να λουστείτε με την ευχάριστη ζεστασιά του ήλιου ακριβώς στο κέντρο της κρεβατοκάμαράς σας. της ιδιωτικής ζωής και χωρίς καμία διαταραχή.

Ήπιο κλίμα όλο το χρόνο. Δέλτα του Po σε μόλις 2 mslm.
Οι βίλλες είναι κατηγορίας Α / 7, γι 'αυτό απαλλάσσονται πάντοτε από το imu και tasi.

Στην κοντινή πόλη υπάρχουν: σούπερ μάρκετ, εκκλησία, φαρμακείο, κουρείο, κατάστημα υλικού, μπαρ, ταχυδρομείο.

Ενεργειακή κλάση: G, Ace: 319 kwh / m2 έτος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB