Πώληση Μονοκατοικία, Corinaldo, Ανκόνα, Ιταλία, Via Nevola

Πώληση - Cod. 33583

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Το σπίτι απέχει 2χλμ. Από τη γραφική μεσαιωνική πόλη Corinaldo, που απονέμει "Ευρωπαϊκές Προορισμοί Αριστείας". Η περιοχή περιβάλλεται από πράσινο στους πανέμορφους λόφους του Marche. Η τοποθεσία είναι ήσυχη και διατηρημένη, με καλή θωράκιση βλάστησης, αλλά όχι απομονωμένη. Η "βελούδινη παραλία" της Senigallia απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Τα βουνά και τα δάση των Απεννίνων 40 λεπτά.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το σπίτι είναι χαρακτηριστικό της υπαίθρου Marche, χτισμένο σε πλήρη τούβλο στις αρχές του 900. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι 220 (εμπορικά) τ.μ. μεγάλα (βιώσιμη 260 τ.μ.). Το ισόγειο αποτελείται από γκαράζ, αποθήκη και κουζίνα με τζάκι και αποθήκη. Στον πρώτο όροφο, συνδεδεμένο με εσωτερική κεντρική σκάλα, διαμέρισμα με κεντρική θέρμανση είναι άμεσα κατάλληλο για κατοικία και αποτελείται από κουζίνα με τζάκι, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο. Ο δεύτερος όροφος χωρίζεται σε 2 κυρίως δωμάτια, ένα από τα οποία είναι πολύ μεγάλο και φωτεινό, και 3 ευρύχωρες αποθήκες.

Λεπτομέρειες: Τα προηγούμενα έργα εκσυγχρονισμού έχουν διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τα αρχικά δάπεδα από τερακότα και τις ξύλινες οροφές με δοκάρια. Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση, κατοικείται τακτικά μέχρι πρόσφατα, μπορεί να χρειαστεί κάποια συνήθη εργασία συντήρησης ή βελτίωσης. Τα φυτά (ηλεκτρικό, νερό και θέρμανση) είναι χρονολογημένα αλλά λειτουργούν. Το εξωτερικό και το εσωτερικό φινίρισμα είναι καλό.

Οικόπεδο: Η ιδιόκτητη έκταση είναι 2.000 τ.μ., εκ των οποίων περίπου 300 κατοικούνται από πλακόστρωτη και περιφραγμένη αυλή, κήπο και μερικά οπωροφόρα δέντρα. τα υπόλοιπα σήμερα δεν καλλιεργούνται και διατηρούνται γκαζόν. Ο χώρος είναι εξαιρετικός για το σχεδιασμό ενός όμορφου κήπου. Τα γειτονικά εδάφη και τα κτίρια μπορούν να είναι διαθέσιμα για αγορά.

Θέση: Τοποθεσία με καλές οδικές συνδέσεις, υπηρεσίες και υποδομές. Στάση λεωφορείου σε 150μ, εμπορικό κέντρο 600μ. Πολλά ιστορικά, καλλιτεχνικά και φυσικά αξιοθέατα για να επισκεφθείτε κοντινά πολιτιστικά δρώμενα, παραστάσεις και φεστιβάλ. Τα τρόφιμα και το κρασί είναι εξαιρετικά. Είναι ένα ιδανικό κατάλυμα για όσους αγαπούν τη χαλάρωση και την ύπαιθρο αλλά και να απολαύσουν μια ζωή γεμάτη από συγκινήσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB