Πώληση Μονοκατοικία, Nuxis, Carbonia Iglesias, Ιταλία, Piazza San Pietro 4

Πώληση - Cod. 37809

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Περιγραφή
Σε μια υπέροχη και κεντρική τοποθεσία στη Σαρδηνία, λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο από τις αμμώδεις παραλίες της νότιας ακτής της Σαρδηνίας, το νησί της Ιταλίας (με αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα Cagliari) βρίσκεται αυτή η ιστορική και ανακαινισμένη στέγη, αποτελούμενη από 6 δωμάτια με δικό του λέβητα ζεστού νερού και θέρμανση σε κάθε δωμάτιο. Το κτίριο έχει είσοδο, Ιδανικό για οικογένεια, αλλά και για ενοικιάσεις διακοπών και / ή ως Διαμονή!

Ειδικά χαρακτηριστικά:
Είναι ένα ιστορικό κτήριο του χωριού στην πλατεία Piazza San Pietro στο Nuxis. Η ζητούμενη τιμή είναι 99.000 €.

Κάντε ένα ραντεβού για προβολή με τους Ιταλούς / Ολλανδούς ιδιοκτήτες.

Ταξινόμηση του σπιτιού:

Ισόγειο:
Είσοδος, κουζίνα αριστερά, δεξιά κρεβατοκάμαρα 1
καθιστικό με γκρίζο-λευκό πλακάκι δαπέδου, πόρτες σε βεράντα. Τυπικό ιταλικό πρότυπο εξοπλισμό κουζίνας, που περιλαμβάνει φούρνο, νεροχύτη, ψυγείο, εστία 4 καυστήρων αερίου και 2 ηλεκτρικά. Υπνοδωμάτιο με φως πλακάκια. Μπάνιο με τουαλέτα, μπιντέ, νιπτήρα και γωνιά ντους στο ισόγειο. Αυτό το σπίτι έχει θέρμανση σε όλα τα δωμάτια και ένα ανοιχτό σκληρό, καθιστικό: περίπου 85 m2.

Πρώτος όροφος:

Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα επειδή το έργο μιας σκάλας δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο χώρος είναι ανοιχτός κάτω από την οροφή και όλες οι προετοιμασίες, οι σωλήνες είναι κατασκευασμένοι για κουζίνα και μπάνιο.
Περιβάλλον
Βρίσκεται στην περιοχή Carbonia-Iglesias στην επαρχία Cagliari Capital. Είναι μέρος του δήμου Nuxis. Το αεροδρόμιο του Κάλιαρι και οι όμορφες αμμώδεις παραλίες της νότιας ακτής βρίσκονται σε απόσταση μίας ώρας με το αυτοκίνητο, όπως και ο σιδηροδρομικός σταθμός στην κοντινή πόλη Carbonia. Εδώ θα βρείτε μεγάλα εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ. Το Nuxis διαθέτει επίσης 1 σούπερ μάρκετ σε κοντινή απόσταση, παντοπωλείο, φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο, μπαρ και πιτσαρία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB