Πώληση Μονοκατοικία, Ponzano Monferrato, Αλεξάνδρεια, Ιταλία, via duca d'aosta

Πώληση - Cod. 38021

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1360 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

"Στους πρόποδες του Κάστρου του Ponzano Monferrato, σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο Ιερό του Crea για την πώληση Ανεξάρτητη κατοικία σε 4 πλευρές, με αυλή περίπου 1000 τετραγωνικών μέτρων και συνολική έκταση 360 τετραγωνικών μέτρων. λεβητοστάσιο / πλυσταριό, ισόγειο πλήρως ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο με σύστημα συναγερμού και ενδοδαπέδια θέρμανση αποτελούμενη από σαλόνι και κουζίνα με ανοιχτό τοίχο, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο με ντουζιέρα με πέτρινους τοίχους και τζακούζι συνολικά 140 mq άμεσα κατοικήσιμο.

Στον 1ο όροφο ένα άλλο 140 τ.μ. υπό ανακαίνιση / για να αποκατασταθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τελικά μια σοφίτα περίπου. 80 τετραγωνικών μέτρων με εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια που στοιβάζονται ως αίθουσα εκκένωσης και με δυνατότητα αλλαγής προοριζόμενης χρήσης. Τιμή διαπραγματεύσιμη. Επικοινωνήστε και στείλτε φωτογραφίες μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB