Πώληση Μονοκατοικία, San Lorenzo in campo, Pesaro e Urbino, Ιταλία, San Lorenzo in Campo

Πώληση - Cod. 35026

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 87 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Διαμέρισμα προς πώληση, σε μια χαρακτηριστική αγροτική αγροικία που περιβάλλεται από πράσινο, στο υπέροχο σκηνικό της κοιλάδας του Cesano, σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της Αδριατικής.

Το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα είναι άνετο και άνετο, βρίσκεται στον πρώτο όροφο με ιδιωτική αυλή πρόσβασης 177τμ και ιδιωτική εξωτερική σκάλα, εξοπλισμένη με μεσοπάτωμα και βεράντα.
 
Κατά την είσοδό σας βρίσκεστε στο μεγάλο σαλόνι με στυλ ρουστίκ που περιλαμβάνει την τραπεζαρία, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. ένα υπέροχο τζάκι εργασίας εμπλουτίζει το περιβάλλον? η οροφή παρουσιάζει τις χαρακτηριστικές εκτεθειμένες δοκούς.
 
Δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο συμπληρώνουν το πάτωμα. το μεσοπάτωμα με το συνημμένο μπάνιο και το δωμάτιο αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα έχει ανεξάρτητη θέρμανση, έχει σοφία αποκατασταθεί λαμβάνοντας τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα σπίτια της περιοχής και που υπενθυμίζουν την ατμόσφαιρα του παρελθόντος. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης χώρο στάθμευσης και γκαράζ.

Η αγροικία είναι βυθισμένη στο υπέροχο φυσικό τοπίο της κοιλάδας του Cesano και μαζί με άλλα δύο κτίρια, ανακαινισμένα και παρόμοια σε όλα τα χαρακτηριστικά - τόσο από άποψη στυλ και μεγέθους -, περιλαμβάνει ένα μεγάλο οικιστικό συγκρότημα, επίσης εξοπλισμένο με μια κοινόχρηστη πισίνα.

Το ακίνητο είναι μια μικρή όαση παρθένου χαρακτήρα, ιδανικό και για ενοικίαση ως κατοικία διακοπών. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση σε μία από τις πιο ελκυστικές περιοχές της περιοχής, γεμάτη από αξιοθέατα για τους τουρίστες και αξεπέραστα κοσμήματα ιστορικού και φυσικού ενδιαφέροντος: η ακτή της Αδριατικής και η διασκέδαση είναι μόλις 30 λεπτά μακριά. σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε εύκολα τα σπήλαια του Frasassi και το Gola del Furlo. οι ιστορικές πολιτιστικές πόλεις των επόμενων Marches είναι το Pesaro, η Ancona και το Urbino.

Το άλλο μισό του σπιτιού περιλαμβάνει ένα δεύτερο διαμέρισμα, επίσης προς πώληση, που έχει επιφάνεια 92τμ και ιδιωτική αυλή 181τμ: σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και μετατρέψιμη σοφίτα στο δεύτερο υπνοδωμάτιο.

Οι δύο μονάδες μπορούν να αγοραστούν μαζί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB