Πώληση Οικόπεδο, Bagni di Lucca, Lucca, Ιταλία, Castelnuovo di Garfagnana, Lucca province, Tuscany, Italy

Πώληση - Cod. 28072

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 55000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Το οικόπεδο βρίσκεται μόλις 2 χλμ από το όμορφο μικρό ορεινό χωριό Castelnuovo di Garfagnana, και περιβάλλεται από πράσινο απόψεις δάση και τα βουνά. Περιοχή - 55000 τετραγωνικών μέτρων, (5,5 εκτάρια). Κυρίως δάση, με την οικοδόμηση κομμάτια γης. Η Γη αποτελείται από έναν παλιό νερόμυλο, ερειπωμένο παλιό σπίτι σχεδόν 250 τετραγωνικά μέτρα (πρέπει να αποκατασταθούν), τρεις επιπλέον τρία πέτρινα αχυρώνες (σε ερείπια). Το πρόσωπο που αγοράζει το οικόπεδο μπορεί να κάνει το νέο έργο το σπίτι σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Πριν από την αγορά της γης, ο αγοραστής θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν τοπικό αρχιτέκτονα. Το πιο κοντινό πρόσβαση σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα στο επόμενο χωριό, το οποίο βρίσκεται πάνω από περίπου 200 μέτρα. Castelnuovo di Garfagnana έχει ένα μικρό κατάστημα γενικού εμπορίου, στην πολυσύχναστη αγορά της πόλης και μεγάλη ποικιλία από εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικό σταθμό στην κεντρική γραμμή από το αεροδρόμιο της Πίζα προς Λούκα σε Aulla απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Απόσταση από πόλεις και θέρετρα: Barga 12 χιλιόμετρα Bagni di Lucca 28 χιλιόμετρα Lucca 47 χιλιομέτρων, 68 χιλιόμετρα Πίζα,
η ακτή (Φόρτε ντέι Μάρμι) και το σκι (Αμπετόνε) 50 km / 1 ώρα Careggine (μικρές τοπικές πίστες του σκι) 23 χιλιόμετρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB