Πώληση Οικόπεδο, Sciacca, Agrigento, Ιταλία, SP 49 Via San Marco

Πώληση - Cod. 23848

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Οικόπεδο προς πώληση σε Sciacca (Σικελία) - Επενδυτική ευκαιρία -
8.000 τ.μ. (περίπου 2 στρέμματα ή 86000 ft2) - Δείκτης Κτίριο 0,50 - Μπορεί εύκολα να αποκτήσει οικοδομική άδεια.
Άμεση πώληση από τον ιδιοκτήτη (καμία υπηρεσία)

Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη δημοφιλή δρόμο SP 49 (Via San Marco), που συνορεύει με τη μία πλευρά του οικοπέδου και οδηγεί στην μαγευτική παραλία του Αγίου Μάρκου.
Από την αντίθετη πλευρά που συνορεύει με άλλο οικόπεδο προς πώληση ανήκουν σε άλλους ιδιοκτήτες.
Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για την πρόσβαση σε μια τεράστια αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή με μια καλή ποικιλία από τοπικές διευκολύνσεις και υπηρεσίες, όπως Rocco Forte Verdura Golf & Spa Resort, τα εξαιρετικά εστιατόρια θαλασσινών σε Sciacca, τα φημισμένα εστιατόρια σε Caltabellotta, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε παραδοσιακές πιάτα της Σικελίας και πολλές άλλες ανέσεις.
 Sciacca βρίσκεται στη νότια ακτή της Σικελίας, που είναι μια διακεκομμένη γραμμή από όμορφες αμμώδεις παραλίες και τα βράχια.
Αυτή η περιοχή διαθέτει πολύ γνωστό και εντυπωσιακά αρχαιολογικά μνημεία, όπως Αγκριτζέντο, Ηράκλεια Μινώα, Caltabellota (το αραβικό "Qal'at-al-ballut"), Σελινούντα και Segesta που εξακολουθούν να διατηρούν σημαντικά ίχνη των διαφορετικών πολιτισμών (Sicani, Έλληνες, Ρωμαίοι, Άραβες , Νορμανδούς, τους Ισπανούς). Γεωργικό τοπίο της είναι επίσης ενδιαφέρον πολιτιστικής κληρονομιάς: η ζώνη αυτή είναι η "καρδιά" των οίνων ποιότητας (Planeta οινοποιείο - Menfi), Βιολογικών Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο (Caltabellotta) και PDOoranges (Ribera).
Sciacca είναι ένα αλιευτικό λιμάνι είναι γνωστή ως η «Πόλη του Σπα" και είναι ένα από τα πιο αρχαία ιαματικά θέρετρα της Μεσογείου.
Η πόλη προσφέρει στους τουρίστες μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα:
τις υπέροχες παραλίες, τα ατμωδών σπήλαια, το πλούσιο ιστορικό κέντρο με τις εκκλησίες και τα μνημεία που μαρτυρούν την παρουσία των διαφόρων στυλιστικά χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής σημασίας, οι τοπικές τέχνες και χειροτεχνίες με πολλά καταπληκτικά καταστήματα κεραμικά και χειροποίητα κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι με το πολύτιμο κοράλλι της Sciacca.
Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την πλούσια κληρονομιά των θρησκευτικών και λαϊκών παραδόσεων, όπως το Καρναβάλι, ένα από τα πιο συναρπαστικά φεστιβάλ στη Σικελία με την τεράστια παρέλαση της χαρτί-mache άρματα αντιπροσωπεύουν περίεργη στοιχεία που διέρχεται από το κέντρο της πόλης με μασκοφόροι ομάδες που χορεύουν στο ρυθμό της ένας ύμνος του καρναβαλιού.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB