Πώληση Σοφίτα, Trieste, Τεργέστη, Ιταλία, strada nuova per Opicina

Πώληση - Cod. 42352

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 180 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 3 e 4

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ - Πολύ φωτεινό και με υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα και την πόλη, ρετιρέ και σούπερ ρετιρέ σε αποκλειστική κατοικία του 2004, πλήρως ανακαινισμένη το 2017 και στην ίδια πρώτη είσοδο.
150 εσωτερικά τετραγωνικά μέτρα ως εξής:
είσοδος, διπλό σαλόνι (τραπεζαρία + καθιστικό) με 10 μέτρα ολόκληρα παράθυρα από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε μια εντυπωσιακή πανοραμική θέα και άμεση πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους (βεράντες και κήπους), κουζίνα, πλυντήριο, πλήρες μπάνιο, διπλό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα πλήρους ύψους 7 γραμμικών μέτρων.
Ένας πρακτικός διάδρομος που χρησιμοποιείται ως ντουλάπα οδηγεί στον επάνω όροφο μέσω μιας κομψής ντιζάιν σκάλας Perusini: από εδώ η είσοδος σε ένα μεγάλο στούντιο διαμέρισμα 40τμ, που σήμερα χρησιμοποιείται ως μεγάλος χώρος παιχνιδιού για παιδιά, αλλά από τον οποίο μπορούν να αποκτηθούν 2 άνετα δίκλινα υπνοδωμάτια. Από τον επάνω όροφο προνομιακή θέα από δύο μεγάλα τριπλά παράθυρα πλάτους 3 μέτρων το καθένα, από τα οποία έχετε πρόσβαση στο δεύτερο σύστημα βεράντες και σολάριουμ που βρίσκεται στο επάνω επίπεδο και είναι άμεσα προσβάσιμο από το εξωτερικό, χωρίς να περνάτε από κοινόχρηστους χώρους.
Ο επάνω όροφος συμπληρώνεται από ένα μπάνιο με μια μεγάλη γωνιακή μπανιέρα Novellini, καθώς και μια άλλη ντουλάπα που φιλοξενεί ένα επιπλέον δωμάτιο-ντουλάπα.
Και από τους δύο ορόφους μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πανοραμικές βεράντες συνολικής επιφάνειας 50 τετραγωνικών μέτρων με απόλυτη ιδιωτικότητα και στον ταράτσο κήπο άνω των 300 τετραγωνικών μέτρων, οργανωμένο σε σκιερούς και παστίνι χώρους με πλήρη έκθεση στον ήλιο. Στους κήπους, με οπωροφόρα δέντρα και αιωνόβιες ελιές, υπάρχει ξύλινη παιδική χαρά, με ξύλινο σπιτάκι, τσουλήθρα και 2 κούνιες. Οι εξωτερικοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με πότισμα, φωτισμό, πρίζες και μεγάλο εξωτερικό υπόγειο για στεγαστικά εργαλεία και μηχανήματα κήπου.

Και τα δύο μπάνια έχουν παράθυρα και έχουν διπλούς νεροχύτες και κολώνες με υδρομασάζ.
Αυτόνομη θέρμανση μεθανίου με λέβητα αποθήκευσης νερού 160lt.
Τυπικά συστήματα - οπτικές ίνες - λεπτά φινιρίσματα:
συρόμενα θερμοδιακοπτόμενα παράθυρα με τριπλά τζάμια χαμηλών εκπομπών ρύπων, συνολικού μήκους 20 γραμμικών μέτρων μηχανοκίνητων τεντών Arquati με αισθητήρα ανέμου/ηλίου
ενσωματωμένα ηλεκτρικά ρολά κατά της εισβολής
3 κλιματιστικά inverter τελευταίας γενιάς
περιμετρικό σύστημα συναγερμού, εσωτερικό και εξωτερικό ογκομετρικό, συμβατό με σύστημα οικιακού αυτοματισμού και τηλεχειριζόμενο.
σύστημα παρακολούθησης βίντεο και στα δύο επίπεδα
Ασφαλής κατηγορίας ασφαλείας I (EN1143-I)
Παρκέ Berti μασίφ ξύλο σε σανίδες, μωσαϊκά ένθετα Bisazza, θωρακισμένη πόρτα Vighi.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα κουτί 16τμ (με άμεση πρόσβαση στον όροφο εντελώς απαλλαγμένο από αρχιτεκτονικά εμπόδια) και ένα πολύ μεγάλο τετράγωνο κελάρι πάνω από το έδαφος (πρόσβαση από την πόρτα)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB