Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Acquasparta, Terni, Ιταλία, VIA GIUSEPPE GARIBALDI

Πώληση - Cod. 38523

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: piano terreno

"ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΠΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΔΗ
Απολαυστικό εξοχικό σπίτι σε μια ημι-κεντρική περιοχή και πρόσφατα ανακαινισμένο εσωτερικά και εξωτερικά.
Πλήρως επιπλωμένο, η πρόσβαση γίνεται μέσω καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρία, εξοπλισμένη με τοίχο κουζίνα, πασιανική υδρομασάζ και σφαιρίδια που συμπληρώνουν τον εξοπλισμό που συνδέεται με το σύστημα για την υποστήριξη της ανεξάρτητης θέρμανσης που εξυπηρετείται από λέβητα φυσικού αερίου.
Από το σαλόνι δύο γαλλικά παράθυρα οδηγούν στον πλήρως περιφραγμένο κήπο ή στην καλυμμένη αυλή, εξοπλισμένη με μπάρμπεκιου, η προσωπική του θέση επιτρέπει να τρώτε με απόλυτη άνεση έξω. Μια μεταλλική κατασκευή που καλύπτεται από ξύλο, πλακόστρωτη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές πρίζες και εσωτερικό φως είναι μια βολική εξωτερική αποθήκη.
Τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι με αποθήκη, τα δύο μπάνια τοποθετούνται ένα δίπλα σε ένα δωμάτιο και το άλλο μέσα στο άλλο υπνοδωμάτιο.
Τα μοντέρνα και νηφάλια έπιπλα ολοκληρώνονται με χειροποίητα έργα ζωγραφικής ειδικά για να συνοδεύουν τους χώρους και τις αποχρώσεις των τοίχων και των επίπλων. Εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας, γρίλιες ασφαλείας, παράθυρα με διπλά τζάμια και κουνούπια.
Το σπίτι και ο κήπος είναι άνετα αλλά αρκετά μικρά ώστε να αντιπροσωπεύουν μια επιλογή που δεν είναι πολύ απαιτητική από την άποψη της διαχείρισης. Η εγγύτητα προς το κέντρο και τα καταστήματα καθιστούν τη βέλτιστη τοποθεσία και επιπλέον η τοποθέτηση στο κέντρο της Umbria, κοντά στο κύριο δρόμο επικοινωνίας E45, επιτρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει άνετα σε όλους τους δεκτικούς και τουριστικούς προορισμούς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB