Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Senigallia, Ανκόνα, Ιταλία, via Ugo Bassi

Πώληση - Cod. 41449

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: terra 1-2-

Κατοικία με βεράντα με θέα στη θάλασσα με κήπο στο ισόγειο, 1ος όροφος με μπαλκόνι και 2ος όροφος με μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα, 40 μέτρα από το Lungomare Dante Alighieri και 200 ​​μέτρα από τη Rotonda στη θάλασσα της Senigallia και λίγα βήματα από το ιστορικό κέντρο, υπάρχουν 2 κτηματομεσιτικές μονάδες, (στο κτηματολόγιο 2 υποτελείς) πλήρως ανακαινισμένες και ηχομονωμένες και εν μέρει καινούριες, κλιματιζόμενες., ελεύθερες σε 3 πλευρές, σε πολλά επίπεδα, σύνολο 160 τ.μ., .Εξοπλισμένο με επαγγελματικό σύστημα παρακολούθησης βίντεο και θυροτηλεόραση.

Για όσους επιθυμούν, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες B&B, η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής στους τουρίστες, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο

Τακτικότητα με δημοτικές πολεοδομικές άδειες / άδειες και, σεισμικά, πλήρη τεκμηρίωση με σφραγίδες και πιστοποιήσιμα στοιχεία.

Δυνατότητα, για όσους επιθυμούν, να σηκώσουν την οροφή και να αποκτήσουν έναν ακόμη επιπλέον χώρο 50 τετραγωνικών μέτρων, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία του 110% Superbonus εντελώς δωρεάν (βάζοντας φωτοβολταϊκά πάνελ, υβριδικούς λέβητες). Το έργο έχει ήδη εγκριθεί κατά 50%.

Έχουμε τον Συμβολαιογράφο μας, εάν το ζητήσετε, που θα σας ακολουθήσει σε όλη τη διαδικασία αγοράς από την πρόταση έως την πράξη, και έναν από τους τεχνικούς μας Μηχανικούς για συμβουλές ή διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Το Sup. Το ισόγειο είναι 65 τετραγωνικά μέτρα, με τζάκι, μεγάλη κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και 100 τετραγωνικά μέτρα αυλής κήπου μπροστά και πίσω και εσωτερικό πάρκινγκ, αυτόματη πόρτα και κιόσκι με συρόμενο φύλλο PVC. μπορεί να ανοιγοκλείνει ως πλυντήριο ή αποθήκη, με ελασματοειδή δοκάρια, διαστάσεων άνω των 15 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και σόμπα πέλλετ, στο διαμέρισμα, συνδεδεμένη με το σύστημα θέρμανσης, επομένως μέγιστη οικονομία για θέρμανση το χειμώνα.

Το Sup. Του 1ου ορόφου είναι 65 τμ, με μπαλκόνι, μπαλκόνι, μετά υπάρχει μεγάλο σαλόνι-κουζίνα (σοφίτα σε ξύλινα δοκάρια) και μικρό μπαλκόνι, 1 μεγάλο υπνοδωμάτιο με θέα οροφή σε ξύλινα δοκάρια, (ψηλό στο κέντρο πάνω από 4 μέτρα , υπάρχει επίσης διπλανό δωμάτιο 25 τετραγωνικών μέτρων με μπάνιο, υπνοδωμάτιο, κουζινάκι με εξωτερική και ανεξάρτητη είσοδο.

Στον 2ο όροφο υπάρχει η σοφίτα (εδώ μπορείτε να σηκώσετε την οροφή με δωρεάν μπόνους) ξύλινα δοκάρια και πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα χωρίς επικλινείς οροφές και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα.
Συνολικά υπάρχουν 4 ανεξάρτητες μονάδες που μπορούν επίσης να συνδεθούν μεταξύ τους χωρίς οικοδομικές εργασίες, εκ των οποίων 2 μικρές και 2 μεγάλες, με δυνατότητα συνένωσης για μια μεγάλη λύση (ακόμα και για 2 οικογένειες) ή ενοικίασης.
Ήσυχη περιοχή, αεριζόμενη από τη θάλασσα, εξαιρετική για διαμονή ή διακοπές ή ως επένδυση!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB