Πώληση Τριάρι, Castelsardo, Sassari, Ιταλία, via umbria

Πώληση - Cod. 41156

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 74 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: rialzato

Βρισκόμαστε στο Castelsardo Marina - Lu Bagnu σε ένα μικρό και όμορφο συγκρότημα συγκυριαρχιών, πολύ ήσυχο ακόμη και σε υψηλή περίοδο.

Το διαμέρισμα είναι 74 τετραγωνικά μέτρα σε δύο επίπεδα με θέα στη θάλασσα που βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα στον υπέροχο κόλπο της Ασινάρα, όχι μακριά από την παραλία.
Στον ημιώροφο έχουμε την είσοδο με σαλόνι και μικρή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και ένα μεγάλο μπαλκόνι σε σχήμα "L". Με μια εσωτερική σπειροειδή σκάλα κατεβαίνετε στο ισόγειο και βρίσκετε μια μικρή θέση / υπνοδωμάτιο με μονό κρεβάτι, μπάνιο με παράθυρο και διπλό υπνοδωμάτιο με παράθυρο γαλλικού τύπου για πρόσβαση στην κάτω βεράντα όπου είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύουσα είσοδος.


Το σπίτι είναι σε τέλειες εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες. Τα νέα και θερμοκλιτισμένα φινιρίσματα arreedamento είναι εξαιρετικά, καθιστώντας το φιλόξενο και άνετο όχι μόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για να ζει όλο το χρόνο.

Λίγα λεπτά με τα πόδια σας μεταφέρει στην παραλία Ampurias / Sa Ferula, γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της, χάρη στην οποία λαμβάνει το βραβείο «Γαλάζια Σημαία» κάθε χρόνο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB