Πώληση Τριάρι, Lonato del Garda, Brescia, Ιταλία, Via Barcuzzi, 3

Πώληση - Cod. 38566

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Στην περιοχή Barcuzzi του Lonato del Garda, λίγα χιλιόμετρα από τη λίμνη και λίγα λεπτά από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Α4 του Desenzano del Garda και το σιδηροδρομικό σταθμό, στο πρόσφατο και αποκλειστικό Residence Villa Elisa (αποτελούμενο από μερικές μονάδες), ένα διαμέρισμα τριών δωματίων αναπτύχθηκε σε δύο επίπεδα, με μια όμορφη βεράντα με θέα στη λίμνη. Η ήσυχη και αποκλειστική τοποθεσία προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα πιο διάσημα μέρη σε αυτό το τμήμα της ακτής της λίμνης, όπου μπορείτε να κάνετε αθλήματα, να κάνετε πολιτιστικές επισκέψεις, να κάνετε φυσικές εκδρομές ή να δοκιμάσετε φαγητό και κρασί. Εσωτερικά οι χώροι είναι διαμορφωμένοι ως εξής: - στον πρώτο όροφο: άμεση είσοδος στον ανοιχτό χώρο που χαρακτηρίζεται από καθιστικό με ανοιχτή κουζίνα, άμεση πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα στη λίμνη και μεγάλο μπάνιο / πλυσταριό στο πάτωμα. - στον δεύτερο και τελευταίο όροφο βρίσκουμε τον υπνοδωμάτιο με 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με ντους.
 Το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από εκτεθειμένα δοκάρια, δάπεδα από πορσελάνη από κεραμοσκεπή στο καθιστικό, παρκέ δάπεδα στον υπνοδωμάτιο, εσωτερικά ξύλινα παράθυρα με διπλά τζάμια και ήδη τοποθετημένα κουνουπιέρες, εξωτερικές ξύλινες πόρτες, περβάζια παραθύρων και περβάζια πόρτας στο μάρμαρο Botticino , θωρακισμένη πόρτα εισόδου, εγκατάσταση κλιματισμού, προετοιμασία συστήματος συναγερμού και αυτόνομο σύστημα θέρμανσης.
Το ακίνητο ολοκληρώνεται στο ισόγειο με ανοιχτό χώρο στάθμευσης μέσα στην αυλή του συγκυριαρχείου και στο υπόγειο με γκαράζ. Τελευταία αλλά όχι ασήμαντη, η θαυμάσια κοινόχρηστη πισίνα με ντους και ηλιοθεραπεία, η οποία απολαμβάνει υπέροχη θέα στη λίμνη. Η τιμή είναι € 189.000 διαπραγματεύσιμη, με δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας γκαράζ!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB