Πώληση Χωράφι, Forlì , Forlì-Cesena, Ιταλία, via ca strocchi 5

Πώληση - Cod. 26963

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 50000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Δώστε μακριά γεωργικής γης συνολικού εμβαδού 5 στρεμμάτων, χωρίζεται σε έξι τομείς, που χρησιμοποιείται σήμερα ως καλλιεργήσιμη έκταση με παρακείμενα κτίρια για οικιακή και αγροτική χρήση. Επίπεδη γη που βρίσκεται στη βόρεια πόλη Φορλί, εξυπηρετείται καλά. Τα κτίρια βρίσκονται στο κέντρο για την επέκταση του εδάφους, υπάρχουν δύο συνδέσεις για να πιέσει την ανάκτηση κοινοπραξία για άρδευση, η γη συνορεύει με ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Κτίρια οικιακή χρήση: 1) κατοικία σε δύο ορόφους με συνολικό εμβαδόν 150 τετραγωνικών μέτρων + υπηρεσιών, το οποίο περιλαμβάνει ισόγειο χωλ, κουζίνα τραπεζαρία και λεβητοστάσιο. Στον πρώτο όροφο: 3 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ενεργειακή κλάση F-EP, περιοχή του κτιρίου δεν χρειάζεται αποκατάσταση ή μη προγραμματισμένης συντήρησης, άμεσα κατοικήσιμο.
2) διαμέρισμα σε δύο ορόφους συνολικού εμβαδού 116 τετραγωνικών μέτρων + υπηρεσίες, σύνθεση στο ισόγειο: μεγάλη κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο. Ενεργειακή κλάση G ΕΡ-χώρος χρήζει ανακαίνισης.

Εργαλείο υπόστεγο και καταθέσεων για συνολικά 350 τετραγωνικών μέτρων χωρίζεται σε 7 περιβάλλοντα ενωμένοι σε ένα σώμα, και έναν αχυρώνα. Τα δέντρα στον κήπο καλή βλάστηση γύρω από τα σπίτια, πωλείται σε κατάσταση πραγματικότητα. Και «είναι δυνατόν να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να δείτε και τις διαπραγματεύσεις. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, μπορείτε να συλλάβετε ακόμη και η τιμή που θα συμφωνηθεί οριστεί μηχανημάτων / εξοπλισμού για την γεωργική εργασία γης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB