Ενοικίαση Βίλα, Foiano della Chiana, Arezzo, Ιταλία, Via Porto 18

Ενοικίαση - Cod. 25626

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 230 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Εξωτερικός

Αυτή η βίλα βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από Foiano della Chiana, ένα όμορφο ετρουσκική αστικό κέντρο στην επαρχία του Αρέτσο, με τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες όλων των ειδών της. Αρέτσο, Σιένα, Montepulciano και της Φλωρεντίας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ενώ το όμορφο χωριό του Cortona είναι μόλις λίγα μίλια μακριά.
Αυτή η υπέροχη βίλα στην επαρχία του Αρέτσο προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στην εξοχή της Τοσκάνης, ανάμεσα στους λόφους, χρυσό ήλιο, το κρασί πανέμορφη και μοναδική κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, ξεναγήσεις, γεύματα, μαθήματα μαγειρικής και άλλες δραστηριότητες, όπως ψάρεμα, γκολφ, ιππασία, ορεινή ποδηλασία και πολλά άλλα.
Η βίλα χτίστηκε το 1925, και έχει υποστεί αρκετές ανακαινίσεις και επεκτάσεις όλα αυτά τα χρόνια για να προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ακριβώς έξω από τη βίλα είναι η όμορφη πισίνα που περιβάλλεται από κλασικά ιταλικά κήπους και γλυπτά. Υπάρχει επίσης δύο σημεία μπάρμπεκιου, μια μπανιέρα 6 θέσεων και φινλανδική σάουνα έως 8 άτομα κοντά στην πισίνα που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες αποκλειστικά τη διάρκεια του έτους, πολλές κιόσκι και ξαπλώστρες. Υπάρχει επίσης ένα οκταγωνικό συντριβάνι και ένα άλλο κιόσκι με τραπέζι και καρέκλες. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο, όργανα γυμναστικής, 6 ποδήλατο βουνού που θα χρησιμοποιείται ελεύθερα από τους επισκέπτες και μια παιδική χαρά για τα παιδιά.
Η βίλα χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα μονοκατοικία με διαχωριστικό τοίχο σε κατακόρυφη 26 εκατοστά συμπαγή τούβλα και ένας από αυτούς καταλαμβάνεται από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει τη δική του ανεξάρτητη είσοδο και πύλη δρόμο του, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία της ιδιωτικής ζωής για τους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν την αποκλειστική χρήση ολόκληρου του κήπου για την πισίνα, σάουνα και καυτό τζακούζι.
 

Εσωτερικό

Η βίλα διαθέτει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και άνετο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 + 2 άτομα. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, και ένα από αυτά έχει το δικό του ιδιωτικό υπαίθριο χώρο του. Υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι με καναπέδες, δορυφορική τηλεόραση, κομψά καθίσματα, ένα μεγάλο τζάκι με καθίσματα στις πλευρές και ένα τραπέζι για 12 άτομα, στο ισόγειο υπάρχει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια, ένα σε κάθε όροφο της βίλας και δύο μπάνια στην εξωτερική εξάρτηση.


Γάμοι

Αυτή η υπέροχη βίλα στην επαρχία του Αρέτσο είναι το ιδανικό μέρος για να κρατήσει έναν γάμο και άλλες ειδικές εκδηλώσεις. Το κτήμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1000 θέσεις του μεγάλο κήπο, και υπάρχει μια μεγάλη πισίνα με δάπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 300 άτομα κάθονται. Η κουζίνα για την τροφοδοσία και 2 μπάνια για τους άνδρες και τις γυναίκες στην εξάρτηση και υπάρχει χώρος στάθμευσης για μέχρι 250 αυτοκίνητα. Για την θρησκευτική τελετή υπάρχει μια όμορφη χώρα εκκλησία το 1600 σε περίπου 150 μέτρα από τη βίλα.
Αυτή η υπέροχη βίλα στο Arezzo κύρους και άνετα, είναι η ιδανική τοποθεσία για τον τέλειο γάμο και το όνειρο των διακοπών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB