Ενοικίαση Τριάρι, Squillace, Catanzaro, Ιταλία, Via S.Matteo

Ενοικίαση - Cod. 42375

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: Terra

Ενοικιάστε μια κτηματομεσιτική μονάδα 70 τετραγωνικών μέτρων στο Squillace (CZ), που βρίσκεται στο ισόγειο ενός υποβλητικού και συναρπαστικού κτηρίου των αρχών του 17ου αιώνα, δομημένου ως εξής: δίκλινο υπνοδωμάτιο, μονόκλινο υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα και ντουλάπα. Η κτηματομεσιτική μονάδα είναι προσβάσιμη από τα κοινά παραρτήματα μέσω μιας πολύτιμης πύλης εισόδου στο κτίριο, από τοπική πέτρα με εναλλάξ επεξεργασμένες οδοντωτές ράβδους με αυλάκια και ορθογώνιες στάχτες. Έργο ντόπιων εργατών της εποχής. Από το στεγασμένο χωλ της εισόδου που καταλήγει με μια υπέροχη φουφωτή καμάρα με ντόπιο πέτρινο δάπεδο και κεντρικό σταγόνα, μπαίνεις στο ακάλυπτο αίθριο που δίνει φωτεινότητα στην εσωτερική αυλή. Μετά την πέτρινη καμάρα μπαίνεις στην καλαίσθητη αυλή του κτιρίου με μια κεντρική πέτρινη σκάλα που πλαισιώνεται από μια άλλη αψίδα με παραστάδες και πλαϊνά κιονόκρανα με οβάλ οφθαλμούς.
Το ακίνητο βρίσκεται στην κεντρική περιοχή, μπροστά από το Δήμο, μερικές εκατοντάδες μέτρα από την κεντρική πλατεία και τον Καθεδρικό Ναό, καθώς και από την Piazza Castello και το ομώνυμο, που δεσπόζει στο χωριό και στον κόλπο Squillace στο Ιόνιο Πέλαγος. . Άνετοι χώροι στάθμευσης σε άμεση γειτνίαση και δυνατότητα φιλοξενίας κατοικίδιου.
Το ακίνητο ενοικιάζεται για σύντομες περιόδους για χρήση κατοικίας

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB