Ενοικίαση Τρούλος, Ostuni, Μπρίντιζι, Ιταλία, contrada Mincuccio snc

Ενοικίαση - Cod. 23132

  • Τύπος: Τρούλος
  • Περιοχή: 56 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 0

TRULLO GRANDE NOCE
Αυτή η κατοικία προσφέρει την ευκαιρία να περάσετε τις διακοπές σε πλήρη χαλάρωση. Βυθισμένο στην όμορφη ύπαιθρο, απέχει 7 χλμ. από Ostuni, 5 χλμ από Cisternino και 17 χλμ. από τη θάλασσα. Αυτή η κατοικία αποτελείται από 2 μεγάλα υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 5 άτομα, από ένα trullo χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία με τζάκι και Trulletto χρησιμοποιείται ως κουζίνα, μπάνιο με ντους και πλυντήριο ρούχων. Υπάρχει κλιματιστικό μέσα στο σπίτι. Έξω προσφέρει υπέροχη θέα από ένα τετράγωνο περίπου 80 τετραγωνικών μέτρων με κιόσκι. Ταυτόχρονα, λόγω της θέσης της, της επιτρέπει να φτάσετε μόνο σε λίγα λεπτά αρκετές θέσεις, όπως: Fasano με ενδιαφέροντα ζωολογικό κήπο-σαφάρι, Alberobello είναι γνωστή ως η χώρα του Trulli, που είναι τα θαυμάσια σπήλαια του Castellana, Ostuni, που ονομάζεται η Λευκή Πόλη και πάλι Cisternino, Martina Franca, Locorotondo και τα παράλια της Polignano, Monopolis της πόλης, οι αρχαιολογικές ανασκαφές του Egnathia και Torre Canne, γνωστό για τα ιαματικά (λουτρά) του.

Το θολωτό κτίριο, που χρονολογείται πίσω στο τυπολογία μακρινούς χρόνους, αποτέλεσε ιδιαίτερο πολιτισμό που χαρακτηρίζεται από το φαινόμενο της «ψέμα γύρω από τον πληθυσμό". Στην πραγματικότητα, κάθε ομάδα της οικογένειας βρίσκεται στην γη του χωρίς να κατοικημένη περιοχή. Το trullo, με το χαρακτηριστικό θόλο κάλυψη του στέκεται στη μέση του αγροκτήματος και να κυριαρχεί πάνω του. Η κατοικία ανακαινίστηκε πλήρως μεταξύ του 2007 και του 2008, παραμένοντας αμετάβλητος από την πρωτοτυπία του Trulli.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB