Πώληση Αγροικία, Berceto, Πάρμα, Ιταλία, Loc Case Chiastre

Πώληση - Cod. 24890

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 395.02 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2+2

Η εξοχική κατοικία βρίσκεται στην όμορφη φυσική περιοχή της Τοσκάνης Αιμιλιανού Απέννινα στην επαρχία της Πάρμα 10χλμ από τα σύνορα με την Τοσκάνη και 13 χλμ από τα σύνορα με τη Λιγουρία, ακριβέστερα, λίγα χιλιόμετρα από το χωριό του Berceto. Το ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από τη φύση και περιβάλλεται από λόχμες και βοσκοτόπια,
Η στρατηγική θέση, γιατί, μόλις 45 χλμ από το κέντρο της Πάρμα και 55 χιλιόμετρα από τη La Spezia και την όμορφη Cinque Terre.
Αποτελούνται από δύο ιστορικά κτίρια από πέτρα, με συνολική έκταση 392 τετραγωνικών μέτρων, που διανέμονται:
Το αρχοντικό με επιφάνεια 140 τετραγωνικών μέτρων,
το δεύτερο σπίτι των 130τμ,
μια αποθήκη 65 τ.μ.,
ένα γκαράζ των 12 τετραγωνικών μέτρων,
ένα woodshed με παρακείμενα μικρή αποθήκη για ένα χώρο 24 τετραγωνικών μέτρων,
ένα υπόγειο κελάρι με πέτρινους τοίχους των 21 τμ.
Συνδεδεμένο με τα δύο κτίρια είναι το παλιό πηγάδι (που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες ενός από τα δύο σπίτια), ένα μικρό μπάνιο σε πέτρα (με σηπτική δεξαμενή) και μια ξυλόσομπα.
 
Τα κτίρια χτίστηκαν εξ ολοκλήρου από πέτρα ξηρό το 1870 (πρώτη κατοικία), και ολοκληρώθηκε το 1890 (δεύτερο σπίτι), το 1995, επιθεωρούνται και πιστοποιούνται από την Emilia-Romagna, όπως τα κτίρια του ιστορικού ενδιαφέροντος. Από το 2003 έως 2010, έχουν επιδέξια αποκατασταθεί ανάδειξη των κτιρίων και η διατήρηση των αρχικών υλικών που χρησιμοποιούνται κατά το παρελθόν, λατομείο χειροποίητα και δοκάρια από ξύλο καστανιάς.
                    
Η Δευτέρα είναι μια ονομασία των ελαφιών σχεδόν εγχώρια βόσκηση ευτυχώς στο λιβάδι κοντά στα σπίτια
 
Το Casale onwer:
Το σπίτι του ιδιοκτήτη χωρίζεται σε δύο επίπεδα, είναι ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι του «Απέννινα, που χτίστηκε το 1810, ανακαινίστηκε κατά την περίοδο 2003-2006, διατηρώντας το εξωτερικό και το εσωτερικό, γοητεία με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τεχνολογίες. Μια βεράντα με θέα την αυλή, που χωρίζει τις δύο σταθερές και πρόσβαση στον κήπο. Επιτρέπει την πρόσβαση στο σπίτι εισέρχεται στο διάδρομο (η παλιά κουζίνα), όπου σήμερα υπάρχει η θερμάστρα ξύλου καλοριφέρ.
Το ισόγειο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι των 24 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει την κουζίνα και το κελάρι, από εδώ θα μπείτε στο δωμάτιο με μεγάλο πέτρινο τζάκι. Συμπληρώστε το μπάνιο όροφο με πλυντήριο. Μια ξύλινη σκάλα στο σαλόνι οδηγεί στον πρώτο όροφο, το οποίο στεγάζει το χώρο ύπνου με το master σουίτα των 24 τετραγωνικών μέτρων, με ένα διπλανό μπάνιο, που γειτνιάζουν με επιπλέον υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ξεχωριστή έξοδος στην μεγάλη περιοχή του βεράντα.
Το ακίνητο έχει πρόσφατα ανακαινιστεί με υλικά υψηλής ποιότητας, όπως τα μαγειρεμένα ισόγειο, ξύλινα πατώματα στον πρώτο όροφο, κρατώντας τις πόρτες σε στερεά 800 πρωτότυπο, καθώς και οι άριστες δοκάρια πρωτότυπο καστανιάς στην οροφή. Τέλος, το σχέδιο του ορόφου είναι ένα δωμάτιο (σήμερα χρησιμοποιείται ως γραφείο), που έχει τη δική του είσοδο πυροβολισμό του.
Το σαλόνι είναι μεγάλο και λειτουργική, ενώ η κρεβατοκάμαρα είναι ζεστά και άνετα.
Αν ενδιαφέρεστε προσφέρουμε την ευκαιρία να αγοράσουν έπιπλα από συμπαγές ξύλο.
 
Η δεύτερη Casale:
Μια βεράντα με θέα στην αυλή και ο κήπος προσφέρει πρόσβαση στο σαλόνι του σπιτιού. Μπορείτε να εισαγάγετε το μεγάλο σαλόνι των 60 τετραγωνικών μέτρων, με ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην κοιλάδα, με εκπληκτική θέα. Υπάρχει ένα σύγχρονο και μεγάλο σχήματος L κουζίνα πλήρης, ο χώρος χαλάρωσης με καναπέδες και τηλεόραση.
Τρία διπλά υπνοδωμάτια, πλήρως επιπλωμένο, μεγάλο μπάνιο του διαμερίσματος. Ο
Το σπίτι είναι πλήρως ανακαινισμένο, άριστη κουφώματα με μόνωση από γυαλί και πόρτες, η οροφή του καθιστικού και βεράντα καλύπτονται στο έλατο επένδυση. Στο ισόγειο υπάρχει μια μεγάλη αποθήκη, γκαράζ, υπόστεγο και ένα κελάρι με πέτρινους τοίχους, έχει πάντα χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα ωρίμανσης και / ή δοκιμάζοντας τα γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέατα, όπως η θερμοκρασία και η υγρασία διατηρείται σταθερή όλο το χρόνο.
 
Βοηθητικά προγράμματα:
Τα δύο κτίρια είναι εξοπλισμένα με όλες τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας σε ένα ξεχωριστό και αυτόνομο:
Θέρμανση ανεξάρτητη πιστοποιηθεί από τους ισχύοντες κανόνες CE, ξύλα για το αρχοντικό, το φυσικό αέριο για το δεύτερο σπίτι.
Το πόσιμο νερό συνδέεται άμεσα με το δημοτικό νερό (το δεύτερο σπίτι) και καλά-ελατήριο με δεξαμενή συσσώρευσης των 12.000 λίτρων και σύστημα με αυτόκλειστο (αρχοντικό).
Πιστοποιημένο ηλεκτρικό σύστημα και πίνακες ελέγχου, σύμφωνα σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες CE.
 τηλεφωνική γραμμή
Πηγή στο δικό του λόγο συνδέεται με δύο δεξαμενές για την αποθήκευση με το σύστημα του νερού για το πότισμα των κήπων και κήπο.
 
Περιγραφή των ανοιχτών χώρων:
Ένα πάρκο 12,7 στρεμμάτων χωρίζεται σε 4 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης και περιβόλια και 8,7 εκτάρια δασικών εκτάσεων με μυρωδιές από δρυς, γαύρο, λεύκα, έλατο.
Στις δύο περιβόλια διάφορα οπωροφόρα δέντρα, όπως μηλιές, cigliegi, κεράσια, σύκα, δαμάσκηνα.
Το 2010 δημιουργήθηκε για να δώσει αφορμή για μια πλακόστρωτη αυλή "χαλαρώσει" με καταπληκτική θέα σε όλη την κοιλάδα, σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν:
  πισίνα (πάνω από το έδαφος) με ντους,
  καρέκλες και ομπρέλες,
  κιόσκι με τραπέζια και καρέκλες,
  Φωτισμός και νερό
 
Εμπλουτίστε το τοπίο, το αρχαίο υπαίθριο μπάνιο, το καλά, και ένα σιντριβάνι όλα με πέτρινους τοίχους. Ένα σύστημα δεξαμενές και πηγές εγγυάται το πότισμα του κήπου και στον κήπο το καλοκαίρι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB