Πώληση Αγροικία, Caccamo, Παλέρμο, Ιταλία, C/da Cangemi

Πώληση - Cod. 23940

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: Terra e Primo

Λίγα χιλιόμετρα από Caccamo, ένα μεσαιωνικό χωριό στα μισά του δρόμου μεταξύ της Παλέρμο και το Cefalù, πάνω σε ένα λόφο, με θέα στη θάλασσα, βρίσκεται ένα παλιό Σικελίας αγροικία 250 τμ με πισίνα, πλήρως ανακαινισμένο, διατηρώντας την αρχιτεκτονική αξία και την προσεκτική επιλογή υλικών αξία. Το ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα από την έξοδο του Παλέρμο-Κατάνια Termini Imerese.
Το ακίνητο αποτελείται από: Κύρια είσοδος του μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χωλ, τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο με μπαλκόνι, τουαλέτα μπάνιο και το ντους, τουαλέτα, σκάλα που οδηγεί στην τραπεζαρία, όπου υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι, κουζίνα με σόμπα τοιχοποιία και τουαλέτα-ντους. Όλα αυτά ανοίγει σε μια μεγάλη αυλή, όπου υπάρχει ένα χαρακτηριστικό ενσωματωμένο στην κουζίνα και εξωτερική φούρνο με ξύλα. Στο υπόγειο όροφο ένα βοηθητικό δωμάτιο με παρακείμενα τουαλέτα ντους.
Στον μεγάλο κήπο 1000 τετραγωνικών μέτρων, με γκαζόν είναι η πισίνα με υπαίθριο ντους και μπανιέρα τζακούζι. Άλλοι χώροι αναψυχής χαρακτηρίζουν τις ιδιότητες κρατώντας ζωντανή τη μνήμη και το άρωμα της παλιάς αγροικίες στη Σικελία.
Η βίλα είναι επίσης εξοπλισμένο με: το σύστημα θέρμανσης, σύστημα συναγερμού, το νερό, καθώς και την άμεση κυριότητα του καλά, ξύλινα κουφώματα με παραθυρόφυλλα και διπλά τζάμια.
Κατηγορία enrgetica = G APE 359.65 Kwh τμ ετησίως.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB