Πώληση Αγροικία, Cellino attanasio, Teramo, Ιταλία, Madonna degli angeli

Πώληση - Cod. 27890

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 2000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2

Οικόπεδο για πώληση και ανακαινισμένο εξοχικό σπίτι με υπόστεγα και φωτοβολταϊκό σύστημα 12 kW, ιδανικό για επιχειρηματικό σχέδιο στέγασης ως χώρα House είναι παρόμοια ...
 Με παρακείμενο ελαιώνα 100 φυτά, τεχνητή λίμνη, δασικές εκτάσεις και Pianetta που συνορεύουν με τον ποταμό ερωτεύεται την όμορφη βόλτες με άλογα. Προστίθεται ξεχωριστά σε περίπου 600 μέτρα από το σπίτι παρακείμενες εκτάσεις επίσης εφοδιασμένο με 70 καρύδια φυτά. Αποθεματικά κάθε διαπραγμάτευση, όταν μόνο όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, γι 'αυτό σας συνιστούμε να κλείσετε ένα ραντεβού για να ρίξετε μια προσεκτικότερη ματιά ρουστίκ με κήπο με αυτόματο σύστημα άρδευσης με πολλές άλλες βελτιώσεις που θα δείξει μόνο αποκλειστικά με την παρουσία των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για διαπραγματευτεί την αγορά. Ο ίδιος αρνείται κάθε είδους επικοινωνία και τις διαπραγματεύσεις με τους οργανισμούς και εταιρείες real estate.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB