Πώληση Αγροικία, Montescudo, Rimini, Ιταλία, via Vallecchio 21 CORIANO

Πώληση - Cod. 29086

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10 VANI
  • Όροφος: TERRA E PRIMO

νεόδμητο σπίτι στην Κατηγορία Α (έτος 2015-16) αποτελείται από δύο κτίρια:
• η πρώτη MQ 220 σε δύο ορόφους, 6 δωμάτια, 3 μπάνια, κάβα, περιοχή υπηρεσίας, laundry room, γκαράζ, χώρους στάθμευσης, όμορφες βεράντες μπροστά και πίσω
• η δεύτερη MQ 100 ισόγειο + πατάρι 4 δωμάτια, 2 μπάνια, βεράντα,
Από φυτικές παλιά αγρότης ερείπιο, 15 λεπτά από τη θάλασσα, που βρίσκεται στην ενδοχώρα του Ρίμινι και Riccione Σαν Μαρίνο, μέσα στο Πάρκο του Marano, για τους λάτρεις της υπαίθρου και υπαίθρια σπορ, κέντρα ιππασίας μέσα σε 5 2 χιλιόμετρα, ποδηλατόδρομοι, όμορφες περιοχές για περπάτημα, πεζοπορία ποδηλασία και ιππασία.
Κατά τη σύνταξη του σχεδίου έχει θέσει μια εστίαση στο σεβασμό για τη φύση και τον διάλογο μεταξύ του κτιρίου και τη γύρω φύση, στην πραγματικότητα το σπίτι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, για να δώσει μέγιστη έμφαση στην άνεση των εσωτερικών και διαχείρισης των ενεργειακών πόρων. Και «μεγάλων εξοπλισμού της μονάδας με το Home Automation και Εξοπλισμού στην εξοικονόμηση ενέργειας (Class A): Φωτοβολταϊκά, Γεωθερμία (2 ανιχνευτές 100 ρυθμίσεις μέτρα βάθος), σύστημα Rehau αντλία θερμότητας ζεστό κρύο, αφύγρανσης και ανακυκλοφορίας αέρα του συστήματος.
Οι δύο μονάδες διακρίνονται ως ένα ενιαίο κτίριο συγχωνεύονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα είδος μικρού χωριού μαζί με το τρίτο σπίτι, το οποίο είναι ένα σημείο συνάντησης στο κέντρο δικαστήριο, τόπος πρόσβαση σε όλες τις μονάδες.
Είναι δόθηκε μεγάλη σημασία στο τμήμα μηχανικής με Home Automation και Εξοπλισμού Εξοικονόμηση Ενέργειας (Class A): ηλιακά πάνελ, γεωθερμικής ενέργειας, αντλιών θερμότητας κρύο σύστημα Rehau, αφυγραντήρας και ανακυκλοφορίας αέρα.
Η γύρω γης περίπου 7000 μέτρα οργανώθηκε και φυτεύονται σύμφωνα με το σχέδιο της permaculture. Το σπίτι έχει μια δεύτερη οδική πρόσβαση ιδιωτικών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB