Πώληση Αγροικία, Noto, Συρακούσες, Ιταλία, san lorenzo

Πώληση - Cod. 35783

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 50
  • Όροφος: terra

Πουλάω μια γη 7,800 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο Noto (SR) C.da San Lorenzo με ένα εξοχικό σπίτι που θα αποκατασταθεί εντελώς από περίπου 120 τετραγωνικά μέτρα τακτικά στοιβάζονται ως κτίριο πριν από το 1940 και αμέσως πτυσσόμενα και ανακατασκευάσιμα. Η ιδιοκτησία πρέπει να κατεδαφιστεί και να ξαναχτιστεί πλήρως.
Εξακολουθούν να υπάρχουν τα αρχικά παλιά καλύμματα στέγης (αντίκες χειροποίητα κεραμίδια τερακότα) και οι παλιές πέτρινες γωνίες, επίσης επαναχρησιμοποιήσιμες για μια νέα κατασκευή. Το ακίνητο είναι πρώην Palmento και από τη μία πλευρά είναι ύψος 5,50 μ. Περίπου. και εξακολουθεί να περιέχει τις εσωτερικές πέτρινες λεκάνες για τη συλλογή του μούστου καθώς και τις αρχικές ξύλινες δοκούς.
Το οικόπεδο έχει τριπλή πρόσβαση με το αυτοκίνητο από το πίσω μέρος του San Lorenzo στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό και στη συνέχεια στην εθνική οδό 115 και από μπροστά απευθείας στον δρόμο που συνδέει τον 115 δρόμο Noto-Pachino με τη θάλασσα San Lorenzo . άλογο μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου δρόμου.
Η γη βρίσκεται 350 μέτρα από την παραλία του San Lorenzo (βλέπε φωτογραφία) και 1 χλμ. Από την παραλία της Ακρόπολης του Vendicari.
Η γη είναι στοιβαγμένη ως γεωργική γη και δεν μπορεί να κατασκευαστεί περαιτέρω λόγω της εγγύτητας προς το Vendicari.
Η γη είναι απαλλαγμένη από περιορισμούς ή υποθήκες, η τιμή πώλησης είναι προς το παρόν € 110.000,00 διαπραγματεύσιμη. Η γη και το ακίνητο είναι καταχωρημένα σε μένα και ο αδερφός μου συμφωνούν πλήρως να πουλήσουν.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB