Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Lugo, Ραβέννα, Ιταλία, via bastia 800

Πώληση - Cod. 34422

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: terra e primo

Τυπικό αποκατασταθεί πλήρως αγροικία, ενεργειακή κλάση Β υψηλής απόδοσης, τελειώματα πολυτελείας, νωπογραφίες, ηλιακή θερμική ammobiliato.pannelli, λέβητα ξύλο και το φυσικό αέριο, ενδοδαπέδια θέρμανση, φωτιστικά και αποκαταστάθηκε πρωτότυπο πόρτες σε μασίφ ξύλο.
διαμέρισμα (αχυρώνα) με κουζίνα και μπάνιο, τρία δίκλινα υπνοδωμάτια με τα μπάνια, το ένα τρίκλινο δωμάτιο με μπάνιο, δωμάτιο με θόλους και στήλες για πρωινό και τα προϊόντα του καταστήματος, κουζίνα με τζάκι, εργαστήριο εξαγωγή μελιού.
αγροικία βυθισμένο στο όμορφο πάρκο της 13000mq με πισίνα έδαφος, φούρνο με ξύλα, για δομές υποδοχής και άλογα χειρισμό, μελισσοκομείο με 60 οικογένειες των μελισσών στην παραγωγή, βιολογική κήπο.
δραστηριότητες που ξεκίνησε και επέκταση στην κατασκευή και πώληση μελιού, ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κρεβάτι και brekfast.
Πλήρως περιφραγμένο κτήμα, εξαιρετική τοποθεσία πολύ ορατό, 50 μίλια από την Μπολόνια, 40 χλμ από την Φεράρα, Ραβένα και 30 χλμ από το Riviera.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB