Πώληση Βίλα, Casteggio, Pavia, Ιταλία, via vigorelli, 160

Πώληση - Cod. 41450

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 19+11
  • Όροφος: 4

Η Βίλα
Σήμερα η βίλα αποτελείται από τέσσερις πλήρως κατοικήσιμους ορόφους, χωρισμένους σε δύο διαμερίσματα, εξοπλισμένα με πολλές ανέσεις, όπως σάουνα, αίθουσα μπιλιάρδου και ασανσέρ για πρόσβαση σε όλους τους ορόφους. Τη νέα κατασκευή συμπληρώνει το γκαράζ 200 τμ, με μπάνιο, εκτός από το λεβητοστάσιο και ένα ακόμη δωμάτιο υπηρεσίας. Τα δωμάτια χωρίζονται ως εξής:
ΤΑΒΕΡΝΑ // Σύγχρονες ανέσεις και χώροι αφιερωμένοι στη φιλικότητα έχουν παρεμβληθεί ανάμεσα στους αρχικούς τοίχους και τα πατώματα: μια σάουνα με διπλανό ντους και μπάνιο, η αίθουσα μπιλιάρδου, η κουζίνα με θέα σε ένα μεγάλο σαλόνι και με άμεση πρόσβαση στο πάρκο. Ένα μικρό κελάρι έχει δημιουργηθεί από ένα παλιό υπόγειο δωμάτιο υπηρεσίας. Για την ολοκλήρωση των δωματίων που δημιουργήθηκαν με την ανακαίνιση, υπάρχει ένα δωμάτιο υπηρεσίας, ένα δωμάτιο πλυντηρίων και ένα θησαυροφυλάκιο.
ΙΣΟΓΕΙΟ // Στο ισόγειο βρίσκεται η κύρια είσοδος, διατηρημένη σε τετράγωνο σχήμα και διακοσμημένη με έναν τεράστιο κρυστάλλινο πολυέλαιο. Μέσα από τις αυθεντικές ξύλινες πόρτες, πλήρως ανακαινισμένες, μπαίνεις στα διάφορα δωμάτια: ένα μεγάλο σαλόνι, που βλέπει στο πάρκο, στολισμένο από το αρχικό τζάκι, τη μεγάλη τραπεζαρία και δύο μπάνια. Το σαλόνι και η τραπεζαρία χωρίζονται από την κουζίνα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στα αιωνόβια κυπαρίσσια και κέδρους που βρίσκονται στο πάρκο.
ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ // Τα τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια έχουν διατηρηθεί στον πρώτο όροφο, στα οποία έχουν προστεθεί δύο μπάνια με τουαλέτες και ντους. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με: δωμάτιο-ντουλάπα, μπάνιο με τζακούζι, δύο ντους και τουαλέτες και ένα μεγάλο μπαλκόνι, με θέα στο πάρκο, κοινόχρηστο με ένα άλλο υπνοδωμάτιο. Οι ιδιαιτερότητες αυτού του ορόφου είναι: το μπαλκόνι, που σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, είναι τετράγωνο και βλέπει στο αίθριο από κάτω και τα μπαλκόνια, που από τη μια πλευρά, με θέα στο πάρκο, σας επιτρέπουν να θαυμάσετε το τοπίο των λόφων, η άλλη είναι δυνατό να παρατηρηθεί η κοιλάδα του Πάδου, πλαισιωμένο, σε πλήρεις ημέρες, από την άποψη των Άλπεων.
Σοφίτα // Στον τελευταίο όροφο βρίσκεται η σοφίτα, την οποία η ανακαίνιση έχει μετατρέψει από το σπίτι των υπαλλήλων σε ένα φωτεινό και αποκλειστικό διαμέρισμα. Η οροφή έχει ανακαινιστεί πλήρως σε ξύλο, προερχόμενη από το Trentino Val di Sole.
Τα δωμάτια χωρίζονται ως εξής: είσοδος στο μεγάλο σαλόνι, με τζάκι. Μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ. Κουζίνα φαγητού, με μπαλκόνι. Δύο υπνοδωμάτια με διπλανά μπάνια. Μία ντουλάπα.
PARK // Το πάρκο περιβάλλει πλήρως την ιστορική βίλα και καλύπτει μια έκταση 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Ενισχύεται από αιωνόβια δέντρα, συγκεκριμένα κέδρους από τον Λίβανο, κυπαρίσσια και ένα καυκάσιο έλατο (Normandianna), το τελευταίο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε, φυτεύτηκε πριν ακόμα την κατασκευή της βίλας.
Κατά την ανακαίνιση, δεν έγιναν σημαντικές αλλαγές σε αυτό το τμήμα του ακινήτου, αλλά, αντίθετα, ενισχύθηκαν τα αρχικά στοιχεία, όπως λεωφόροι, πηγάδια και ένα μικρό εκκλησάκι
Κατά την ανακαίνιση, δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην εισαγωγή νέων φυτών, μόνο όπου ήταν απαραίτητο και σύμφωνα με το παρόν οικοσύστημα.
ΑΛΛΑ PERTINENEZE // Περιλαμβάνονται στο ακίνητο 3 άλλα ακίνητα, δίπλα στη Villa Maria Angiolina, τα οποία είναι ο πρώην στάβλος για άλογα και δύο σπίτια, τα οποία την εποχή του Folcioni ανήκαν σε ορισμένους συνεργάτες.
Πρόκειται για δύο ανεξάρτητα κτίρια, και τα δύο διατεταγμένα σε δύο ορόφους και με δύο εισόδους, η μία από τις δύο με θέα σε ένα κοινό κουτί. Τα κοινά μέρη είναι σκεπαστή βεράντα, μεγάλη πλακόστρωτη αυλή και ένα μικρό οικόπεδο (τώρα φράουλα). Στην αυλή υπάρχουν επίσης ο παλιός στάβλος και ο αχυρώνας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB