Πώληση Βίλα, Cervarese Santa Croce, Πάντοβα, Ιταλία, via Fontane 46

Πώληση - Cod. 33109

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 370 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Η περιοχή βρίσκεται στο ορεινό έδαφος της Cervarese Santa Croce, στο κέντρο σπα στους λόφους Πάρκο Hills. Είναι 40 λεπτά από τη Βενετία και είναι εύκολα προσβάσιμο από τα μεγάλα αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους και τρένα υψηλής ταχύτητας. Η τοποθεσία είναι στρατηγική από περιβαλλοντική άποψη, αλλά και την τέχνη και τον πολιτισμό. Στην πραγματικότητα, η κωνική μορφολογία του ανενεργά ηφαίστεια και εύκρατο κλίμα καθορίζουν την μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του είδους, όπου οι δυνατότητες για σπορ αφθονούν. Οι πόλεις της τέχνης, μεσαιωνική περιτοιχισμένη πόλη, τα αρχαία χωριά, λίμνες, παραλίες και τα κοντινά Δολομίτες, αλλά και γήπεδα γκολφ, ποδηλατόδρομοι, μονοπάτια, θερμικές πισίνες, ιππασία σχολεία και τα τείχη της ηφαίστεια κατάλληλα για αναρρίχηση είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα της περιοχής. Η ναυαρχίδα είναι τα ενετικά παραδόσεις φαγητό και το κρασί με το περίφημο υπεροχή της σε όλο τον κόσμο.
Το ακίνητο είναι 3000 τ.μ. πλατεία, όπου υπάρχει μια βίλα του 370mqquadri σε καλή κατάσταση. Επίσης ενέκρινε ένα σχέδιο για το οποίο ο όγκος φτάνει 700mqquadri. Μεγάλη για μια οικογένεια ή 7-8 για ιδιωτικά διαμερίσματα μικτής χρήσης ή / και τουριστικά καταλύματα. Έχει 2 ανεξάρτητες ιδιωτικές εισόδους. Το συνολικό κόστος είναι € 435000
Ιστοσελίδα Αναφορά www.collieuganei.it περιοχή

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB