Πώληση Βίλα, Scafa, Πεσκάρα, Ιταλία, Via Ignazio Silone

Πώληση - Cod. 25766

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 3

Ένα μεγάλο τριώροφο ιστορική βίλα, χωρίζεται σε 3 διαμερίσματα με ξεχωριστές εγγραφές, με 2.000 τετραγωνικών μέτρων άρτιο και οικοδομήσιμο έδαφος γύρω.
Η πρώτη παρτίδα περιλαμβάνει: ένα διαμέρισμα ορόφου υπόγειο + γείωση με ένα σύνολο 400 τετραγωνικών μέτρων
Η δεύτερη παρτίδα περιλαμβάνει: Ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου 100 τετραγωνικών μέτρων (πρόσφατα ανακαινισμένο με top-of-the-line σχεδιασμό Ερευνήστε για λεπτομέρειες.).
Η τρίτη παρτίδα περιλαμβάνει: Ένα δεύτερο όροφο διαμέρισμα 100 τετραγωνικών μέτρων (δεν παρέχεται) με μεγάλη βεράντα και υπέροχη θέα στα βουνά του Abruzzo.
Η βίλα περιβάλλεται από έναν περιποιημένο κήπο περιφραγμένο (με οπωροφόρα δέντρα) των 2.000 τετραγωνικών μέτρων. Περιλαμβάνει επίσης 4 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων καλύπτεται από μια στέγη, 4 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και 2 γκαράζ.
Το πρόσφατα ανακαινισμένο μέρος της βίλας διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό και είναι πλήρως επιπλωμένο με έπιπλα φτιαγμένα για τη μέτρηση (ο ιδιοκτήτης έχει ένα εργοστάσιο επίπλων κατά παραγγελία made in Italy).
Η βίλα διαθέτει επίσης ένα κεντρικό σιντριβάνι, το εσωτερικό του ενυδρείου, βεράντα στην είσοδο και μια άλλη μεγάλη βεράντα στον κήπο (ιδανικό για πάρτι στον κήπο, γάμους και συνεδριάσεις), μεγάλο κελάρι με κρασιά της αρχαιότητας, που περιλαμβάνονται. Στον κήπο υπάρχουν οπωροφόρα δέντρα, καθώς και ένα μικρό κήπο με τριανταφυλλιές στην είσοδο.
Η βίλα βρίσκεται 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Αδριατική θάλασσα (Πεσκάρα), 20 λεπτά από τα βουνά με πίστες του σκι (Passo Lanciano) και 90 λεπτά από τη Ρώμη. Λόγω του μεγέθους και της θέσης της, η δομή θα μπορούσε επίσης να είναι μια τέλεια χρήση για εστιατόρια, ιδιωτικές κλινικές, οι μεγάλες οργανώσεις γραφείου, όπως τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, κλπ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB