Πώληση Βίλα, Vetralla, Viterbo, Ιταλία, via Cavalieri di Vitt.Veneto 21

Πώληση - Cod. 24737

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 310 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Cura di Vetralla 15 χλμ από Viterbo και σε 1 ώρα από τη Ρώμη, το 1980 το σπίτι με μεγάλο κήπο.
Το κτίριο είναι μόνος, στη μέση ενός 1500μ "κήπο, είναι σε δύο επίπεδα: το έδαφος και πρώτο όροφο με ένα 2ο όροφο σοφίτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
στο επίπεδο του εδάφους υπάρχει μεγάλη είσοδο, κουζίνα τραπεζαρία με τζάκι, σαλόνι (45m2) με τζάκι, 2 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο χάνι, ένα μπάνιο, μία βεράντα και ένα γκαράζ 2 θέσεων.
στον πρώτο όροφο υπάρχει μια φωτεινή είσοδο, 5 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια ένα μπαλκόνι και μια μεγάλη βεράντα στον wanderful κήπο με δέντρα.
theliving μέρος είναι περίπου 280 μ2 και χρειάζεται απλά να ξαναβάφονται. Το γκαράζ είναι περίπου 30 m2 και διαθέτει 2 πόρτες, η βεράντα, το μπαλκόνι και η βεράντα είναι μαζί περίπου 70 m2.
Το σπίτι διαθέτει επίσης μια μεγάλη κάβα καλό για αμπέλου.
Ο μεγάλος κήπος έχει κάποια Talltrees που δημιουργούν ένα υπέροχο καταπράσινο χώρο, ενώ υπάρχουν και σχέδια φρούτα όπως βερίκοκα plumtrees και peartrees. είναι δυνατόν να αυξηθεί, εάν είναι αναγκαίο, ο όγκος του κτιρίου για περίπου 800m3 και όσον αφορά την πραγματική τιμή αναφοράς, μάγισσα δώσει μια σημαντική επεκτασιμότητα σε αυτό το κτίριο. αυτό είναι 1 χιλιόμετρο κοντά στη Βία δρόμο, 9 χλμ από τη λίμνη του Vico, το 20 με τα πόδια από τη λίμνη Bracciano του, μισή ώρα με το ένα από τα πιο σημαντικά ετρουσκική ιστοσελίδα Ταρκίνια και η όμορφη tirrenian θάλασσα? για τους λόγους αυτούς η θέση είναι στρατηγική.
ενεργητικός κατηγορίας Γ
συνολικής επιφάνειας 310 m2 είναι

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB