Πώληση Γκαρσονιέρα, Cefalù, Παλέρμο, Ιταλία, Via Veterani 94

Πώληση - Cod. 23982

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 61 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Το διαμέρισμα "Terrazza degli Artisti" είναι ένας αληθινός παράδεισος, χάρη στην υπέροχη πανοραμική βεράντα (32 τ.μ.). Στέκεται στη βεράντα, γυρίζοντας γύρω στα 360 μοιρών, όπως ένα καρουσέλ της ομορφιάς που δεν τελειώνει ποτέ, το μάτι πιάνει την πρώτη ματιά του Αραβο-Norman καθεδρικό ναό, στη συνέχεια, την παλιά πόλη της Cefalu με την αρχαία στέγες του, και τις εκκλησίες, την τεράστια mole , la Rocca, με μεγαλιθικά τείχη της, η Μαρίνα, η ακτή προς τα δυτικά προς Παλέρμο με αξέχαστα ηλιοβασιλέματα της, ο ορίζοντας της ανοικτής θάλασσας μέχρι το φάρο και, στη συνέχεια πάλι πίσω, στον καθεδρικό ναό.

"La Terrazza degli Artisti" βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από την παραλία, στο ιστορικό κέντρο της Cefalu.

Το διαμέρισμα 61 τμ με 32 τμ, μεγάλη βεράντα είναι σε 2 επίπεδα, βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο ενός παλιού παλάτσο. Δεν υπάρχει ανελκυστήρας. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο.

Στον 4ο όροφο, θα βρείτε: σαλόνι, με το έργο τέχνης του Spozio στους τοίχους, δύο καναπέδες-κρεβάτια, ένα πολύτιμο ξύλινο πίνακα ζωγραφισμένο με την εικονογραφία των αρχαίων "της Σικελίας καροτσάκια», μπάνιο με πλυντήριο ρούχων, και το υπνοδωμάτιο με σκοπό ακριβώς πάνω στον καθεδρικό ναό.

Στον 5ο όροφο, που συνδέεται με τον 4ο όροφο με εσωτερική σκάλα, θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και την πανοραμική βεράντα.

Ένα μπαλκόνι, μήκους 8 μέτρων μήκους στον 4ο όροφο, σας επιτρέπει να μελετήσει την ζωή του δρόμου του δρόμου που οδηγεί στη μαρίνα, ενώ το παράθυρο στο μπάνιο κοιτάζει προς τα βόρεια και την ανοικτή θάλασσα.

Αυτό είναι σίγουρα ένα διαμέρισμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB