Πώληση Γκαρσονιέρα, Corniglia, La Spezia, Ιταλία, Via Alla Stazione, 15

Πώληση - Cod. 24288

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2,5
  • Όροφος: 4

Το Cinque Terre, αναγνωρίζονται το 1997 από την Παγκόσμια Κληρονομιά της Ανθρωπότητας της Unesco, είναι σήμερα ένα Εθνικό Πάρκο και προστατευμένη θαλάσσια περιοχή με στόχο την προστασία αυτής της μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού περιβάλλοντος.
Corniglia (5 εδάφη) Είναι μια τέλεια επένδυση και μια γωνιά του παραδείσου, μόλις 2 λεπτά από το κέντρο, σε μια ήσυχη περιοχή του χωριού. Για αυτόν που αγαπά τους spectaculaires χώρους και υπέροχη θέα στη θάλασσα από το παράθυρο. Ammazing πολυτελές διαμέρισμα στον 4ο όροφο (το τελευταίο) σε ένα ιστορικό σπίτι στο Coniglia πλήρως ανακαινισμένο (8 διαμερίσματα) με ωραία τελειώματα και εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών κατασκευής. Και το καλύτερο, τελικά σε επιπλωμένα με custum-made έπιπλα διαμέρισμα αποτελείται από: κουζίνα (θέα στη θάλασσα), αίθουσα κρεβάτι (βουνό ΒΙΕΜ), μπάνιο, Intermediat ορόφου (μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερο υπνοδωμάτιο o σαλόνι), πλυσταριό, γκαράζ , κήπο (καλλιεργηθεί με τυπικό φαγητό της Λιγουρίας μπαχαρικά, τα λουλούδια και τα ελαιόδεντρα), κελάρι, ανελκυστήρας (από το γκαράζ στο πάτωμα σας). Μοναδική ευκαιρία σε πέντε Κτηματολογίου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB