Πώληση Γκαρσονιέρα, Cosenza, Cosenza, Ιταλία, Via Pantano

Πώληση - Cod. 27743

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 65 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Γνωστό ως το μαργαριτάρι της Καλαβρίας, Praia a Mare είναι ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικό θέρετρο της Καλαβρίας, με μεγάλα και πλήρως εξοπλισμένα παραλίες, πεντακάθαρη θάλασσα, το επιβλητικό νησί της Dino, η δενδρόφυτη λεωφόρο, μακρύ περίπατο , το εντυπωσιακό σπήλαιο με ένα ιερό μέσα σε αυτό, και η Aquanfans, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα νερού της νότιας Ιταλίας. Σε αυτή την υπέροχη πόλη βρίσκεται μια από τις πιο αριστοκρατικές κατοικίες της δυτικής ακτής της βόρειας Καλαβρίας. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, σε 800 mt από την παραλία και 600 mt από το Viale della Libertà, αυτή η αποκλειστική ανάπτυξη είναι μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από τις ανέσεις της πόλης, αλλά μακριά από το καλοκαίρι κυκλοφορίας, επιτρέποντας παραθεριστές να συνδυάσουν μια χαλαρωτική διαμονή με την ευκαιρία να απολαύσετε τη μεγάλη ποικιλία της ημέρας και της νύχτας χρόνο διασκέδαση που προσφέρει η κοντινή πόλη. Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για την αφθονία των αθλητικών, ψυχαγωγικών, κολύμβησης και τουριστικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των γήπεδα τένις, μπαρ, πιάνο μπαρ, ντίσκο, μπαρ, στοές, εστιατόρια, πιτσαρίες, ενοικιάσεις ποδηλάτων και σκούτερ, παιδικές χαρές, μηχανήματα ΑΤΜ, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και κάθε είδους καταστήματα. Σχεδιασμένο από έναν παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα και χτίστηκε το 2010, η ανάπτυξη διαθέτει υψηλής ποιότητας φινίρισμα. Διαθέσιμες λύσεις περιλαμβάνουν διαμερίσματα δύο δωματίων (σαλόνι με κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μπαλκόνι), διαμερίσματα τριών δωματίων (σαλόνι με κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και μπαλκόνι) και duplex διαμερίσματα (σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο). Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με air-con, ολοκαίνουργια επίπλωση, θυρίδα ασφαλείας και ένα πάρκινγκ για να καταχωρηθεί μαζί με την ιδιοκτησία στο όνομα του ιδιοκτήτη. Οι υπηρεσίες διαμονής περιλαμβάνουν: ιδιωτική μεταφορά από και προς την παραλία, πλήρως εξοπλισμένο πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ζώνη Wi-Fi και δωρεάν πρόσβαση στο Internet, ψυχαγωγίας και παιδικό κλαμπ (για 3 έως 12 ετών), περιφραγμένο χώρο στάθμευσης, παιδική χαρά με τσουλήθρες και κούνιες, ιδιωτική παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους, μπαρ, τουαλέτες, θαλάσσια ποδήλατα, χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά, ποδοσφαιράκι και πινγκ-πονγκ, beach soccer και beach volley.
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΊΤΕ τελευταίας στιγμής ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αγορά ακινήτου ΜΕ Προκαταβολή ΚΑΙ εξαγορά της υπάρχουσα υποθήκη? ΤΕΛΗ CONDO, η παραλία και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς για δύο χρόνια

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB