Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Olbia, Olbia Tempio, Ιταλία, Corso Vittorio Veneto 37

Πώληση - Cod. 43481

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 950 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 4

Πώληση διαμερίσματος 6 δωματίων και άνω 350 m² Olbia, Σαρδηνία

!!! Σούπερ αποκλειστική επενδυτική ευκαιρία

Η πόλη Olbia στη Σαρδηνία αποκαλείται συχνά η «πύλη» προς την Costa Smeralda, ένα από τα πιο πολυτελή και αριστοκρατικά θέρετρα στον κόσμο, λόγω της γεωγραφικής θέσης και του ρόλου της στην περιοχή.

Η αρχική τιμή του διαμερίσματος ορίστηκε από τον ιδιοκτήτη στο 1.750.000 ευρώ μετά την εκτίμηση του ακινήτου από ειδικούς. Πρόκειται για ένα πολυτελές διώροφο διαμέρισμα με έκπτωση 45%. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης προσφέρει τιμή 950.000 ευρώ.

Προσφέρουμε ένα μοναδικό πολυτελές διώροφο διαμέρισμα στο κέντρο της Olbia, στα βορειοανατολικά του νησιού της Σαρδηνίας, με πρόσβαση σε μια ιδιωτική βεράντα με υπέροχη θέα 360 μοιρών στο περιβάλλον μεταξύ 4ου και 5ου ορόφου μέσα σε ένα κομψό και καλοδιατηρημένο κτίριο. Η βεράντα θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε την πόλη, τα βουνά και το νησί Tavolara απευθείας από το διαμέρισμά σας. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια βρίσκονται γυμναστήρια, νηπιαγωγεία, πάρκο, καταστήματα, τράπεζες, το ιστορικό κέντρο της πόλης απέχει 15 λεπτά με τα πόδια, καθώς και η ακτή και η πρόσβαση στο νερό στον παραλιακό δρόμο. Η διαδρομή μέχρι το αεροδρόμιο διαρκεί μόνο 8 λεπτά με το αυτοκίνητο. Μπορείτε να πετάξετε από την Πράγα στην Όλμπια με μία βολική μεταφορά στη Ρώμη ή το Μιλάνο.

Το κτίριο έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη, δεν υπάρχουν χρέη ή δάνεια. Το διαμέρισμα είναι καθαρό και πλήρως εξοπλισμένο. Όλες οι ανέσεις θα παραμείνουν, ο ιδιοκτήτης θα μετακομίσει μόνο με τα δικά του υπάρχοντα.

Και οι δύο όροφοι συνδέονται μεταξύ τους με σκάλα και ιδιωτικό ανελκυστήρα.

Εσωτερικά αποτελείται από: μεγάλο φωτεινό σαλόνι με πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, 2 μεγάλα υπνοδωμάτια που χρησιμοποιούνται ως γκαρνταρόμπα, μπάνιο επισκεπτών και πλυντήριο. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη σκεπαστή τραπεζαρία, χώρος μπάρμπεκιου και καναπές. Η βεράντα είναι μεγάλη, άδεια για κατασκευή πισίνας ή τζακούζι.

Στον πέμπτο όροφο υπάρχει μεγάλο σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, 1 γκαρνταρόμπα, μεγάλες βεράντες.

Όλα τα δωμάτια θερμαίνονται το χειμώνα και ψύχονται το καλοκαίρι με σύστημα fan coil.

Τα υλικά φινιρίσματος είναι όλα φυσικά: μάρμαρο, ξύλο, πέτρα. Το ακίνητο περιλαμβάνει γκαράζ, στο οποίο είναι επίσης προσβάσιμο με ανελκυστήρα, και 2 θέσεις στάθμευσης.

Το εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 350 m2.
Έκταση βεράντας 600 m2
Σημαντικό - προμήθεια πρακτορείου 3%

Εάν ενδιαφέρεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας
Επιπλέον, είναι δυνατή η παρουσίαση (video tour) του αντικειμένου σύμφωνα με το αίτημά σας σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB