Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Rosignano Marittimo, Λιβόρνο, Ιταλία, VIA STRADONE DEL TRIPESCE 19 vada

Πώληση - Cod. 43361

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Ημι-ανεξάρτητο διαμέρισμα, σε τμήμα αγροικίας μόλις 4 χλμ από τη θάλασσα, πλήρως και καλαίσθητα ανακαινισμένο με υψηλή ενεργειακή απόδοση, με ιδιωτικό κήπο 60m2, δύο στεγασμένες θέσεις στάθμευσης, πολύ μεγάλη σκεπαστή βεράντα.
Το διαμέρισμα διαθέτει σαλόνι με τζάκι με ξύλα, κουζίνα, δύο μεγάλα δίκλινα υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντουζιέρα, αποθήκη με πλυσταριό, σοφίτα.
Πολύτιμα ρουστίκ φινιρίσματα: οροφή με αρχαία δοκάρια και τούβλα, πόρτες από μασίφ ξύλο καστανιάς, πόρτα από σφυρήλατο σίδερο με άθραυστο γυαλί. Εξοπλισμένο με ογκομετρικό και περιμετρικό σύστημα συναγερμού. Η θέρμανση είναι υγραέριο/ηλεκτρική με νέο υβριδικό λέβητα ή μέσω τζακιού ξύλου επίσης με παραγωγή ζεστού νερού, αποκλειστικό πηγάδι ιδιοκτησίας, τεχνικό δωμάτιο με αυτόκλειστο και πρόβλεψη αποσκληρυντή νερού. Το 2022 εγκαταστάθηκε νέος υβριδικός λέβητας Viessman, αντικαταστάθηκαν τα εσωτερικά (PVC) και τα εξωτερικά (αλουμίνιο) φωτιστικά Finstral, φωτοβολταϊκά πάνελ 6,5 kW με μπαταρίες αποθήκευσης 15 KW και σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB