Πώληση Δυάρι, Cison di Valmarino, Treviso, Ιταλία, Via San Boldo

Πώληση - Cod. 43341

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Το ακίνητο βρίσκεται στο Cison di Valmarino - Loc. Tovena
Πέρασμα San Boldo στο Τρεβίζο Ιταλίας.
Ευρύχωρο, ήσυχο και εκλεπτυσμένο πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στον δήμο Cison di Valmarino, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ιταλίας, πέντε λεπτά από την ιστορική κατοικία του Castelbrando, από το συναρπαστικό Passo San Boldo ("Ο δρόμος των 100 ημερών") και από πολλές λίμνες, απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Τρεβίζο, 1 ώρα από τη Βενετία, 1 μισή ώρα από το Jesolo και 2 ώρες από την Cortina d'Ampezzo.
Το ακίνητο περιβάλλεται από αμόλυντη φύση, πολλές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόλις λίγα λεπτά μακριά, όπως σούπερ μάρκετ, μπαρ, εστιατόρια, διάφορα καταστήματα, γραφεία και πολλά άλλα, επομένως είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν στον τουρισμό ή απλά να ξεφύγουν από το κέντρο της πόλης αλλά χωρίς να εγκαταλείψετε πολλές ανέσεις κοντά σας.
Το διαμέρισμα, πλήρως αυτόνομο και με ανεξάρτητη εσωτερική σκάλα, καταλαμβάνει τον πρώτο όροφο μιας μικρής πολυκατοικίας αποτελούμενη από 5 μονάδες και είναι μερικώς επιπλωμένο.
Διαθέτει ένα καλά κατανεμημένο καθιστικό με κουζίνα (Berloni)-τραπεζαρία, πολύ φωτεινό και με άμεση πρόσβαση σε μια βεράντα με θέα στο πέρασμα San Boldo και στα γύρω δάση. Ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο και ντους με υδρομασάζ, δύο υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία είναι διπλό με ντιζάιν δερμάτινο κρεβάτι (Segno di Cappellini) που απολαμβάνει εκπληκτική θέα στα βουνά. υπόγειου γκαράζ συνδεδεμένο με αποθήκη και εξοπλισμένο με εσωτερική σκάλα που οδηγεί απευθείας στο διαμέρισμα και εξωτερικό χώρο στάθμευσης.
(Πώληση και αγορά ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ χωρίς τη συμμετοχή μεσίτη ακινήτων)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB