Πώληση Δυάρι, Marciana Marina, Elba Island, Ιταλία, Via di Costarella

Πώληση - Cod. 37936

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Νέα μοντέρνα διαμερίσματα στο νησί της Έλβα της Τοσκάνης, 800 μέτρα από την Τυρρηνική θάλασσα!

Το κτηριακό συγκρότημα 12 διαμερισμάτων βρίσκεται στην ήσυχη περιοχή της Marciana Marina, κοντά στην παραλία και το κέντρο της πόλης.

Το ακίνητο είναι ένα διαμέρισμα 85τμ σε δύο επίπεδα, στον πρώτο όροφο αποτελείται από ένα σαλόνι δύο επιπέδων με ανοιχτή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια με ντους, αποθήκη, μικρό μπαλκόνι. Το σαλόνι είναι ευρύχωρο με ψηλή οροφή και οι ξύλινες μινιμαλιστικές εσωτερικές σκάλες οδηγούν στο δεύτερο επίπεδο.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο: ψυγείο, κουζίνα αερίου, βασικές συσκευές κουζίνας, πλυντήριο ρούχων, κλπ. Αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, αφυγραντήρες, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προσφέρονται από αυτό το αξιοθαύμαστο ακίνητο, τα υψηλότερα πρότυπα.

Το κτηματομεσιτικό συγκρότημα χτίστηκε με τα τελευταία υλικά υψηλής ποιότητας, μοντέρνα διάταξη, εναλλασσόμενη με τα μεγάλα παράθυρα, δημιουργώντας ένα αρμονικό αρχιτεκτονικό παιχνίδι. Όλα τα διαμερίσματα αυτού του οικιστικού συγκροτήματος βρίσκονται στην κορυφή της απόδοσης ενεργειακής απόδοσης: A +.

Το διαμέρισμα είναι έτοιμο να μετακινηθεί μέσα. Υπάρχουν ακόμα 8 διαμερίσματα διαθέσιμα που έχουν διαφορετικές διατάξεις, μερικά από αυτά με δικό τους κήπους, διαφορετικά σε μέγεθος και κόστος.

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στο ισόγειο του κτιρίου.

Τα πρόσθετα έξοδα συναλλαγής δεν περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης.

Παρακαλούμε να μου τηλεφωνήσετε (whatsapp, viber) ή επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB